GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κυριάκος Μητσοτάκης: Θα είμαι υποψήφιος μέχρι τέλους

«Θα είμαι μέχρι τέλους υποψήφιος» για την προεδρία της ΝΔ, δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας στον ραδιοσταθμό ΣΚΑΪ. «Πιστεύω ότι μπ...

Κυριάκος Μητσοτάκης: Θα είμαι υποψήφιος μέχρι τέλους

«Θα είμαι μέχρι τέλους υποψήφιος» για την προεδρία της ΝΔ, δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας στον ραδιοσταθμό ΣΚΑΪ.

«Πιστεύω ότι μπορώ να κάνω τη διαφορά στη ΝΔ... Δεν θέλω μια ΝΔ που να χωρίζεται σε Μητσοτακικούς, Σαμαρικούς, Καραμανλικούς. Θέλω μια ΝΔ από Νεοδημοκράτες στην οποία ο καθένας θα διαχωρίζεται από τις ικανότητές του» επισήμανε ο βουλευτής της ΝΔ. Προέτρεψε, ακόμη, όλους όσοι ενδιαφέρονται για την προεδρία να εκτεθούν απο την αρχή στην κρίση της κοινωνίας. Όποιος εκτεθεί, είπε, θα πρέπει να συμφωνήσει οτι την επόμενη ημέρα θα στηρίξει τον πρόεδρο που θα επιλέξει η κοινωνία.

Υποστήριξε επίσης ότι η ΝΔ «έχει ταυτότητα και ας έχει ξεθωριάσει λίγο», ενώ αναγνώρισε ότι το κόμμα έχει πάρει μερικό διαζύγιο από κοινωνικά στρώματα με τα οποία θα πρέπει να επικοινωνεί συνέχεια. Ανέφερε ακόμη ότι η ΝΔ δεν αντέχει άλλους διχασμούς και συμπλήρωσε: «Πρέπει να αφήσει πίσω της τα ταμπού και να δώσει αίσθηση πραγματικής και όχι υποκριτικής ανανέωσης».

Τέλος, έκανε λόγο για αξιοπρεπή εμφάνιση του Βαγγέλη Μεϊμαράκη προεκλογικά αν και είπε πως «δεν μιλήσαμε για μείωση δαπανών». 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση