GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Το παιδί σας είναι ό, τι τρώτε!" Νέα καμπάνια θηλασμού προκαλεί σάλο...

Σάλο έχει προκαλέσει νέα καμπάνια θηλασμού στην Βραζιλία, η οποία δείχνει ορισμένες μητέρες να θηλάζουν, ενώ στα στήθη τους απεικονίζοντα...

Σάλο έχει προκαλέσει νέα καμπάνια θηλασμού στην Βραζιλία, η οποία δείχνει ορισμένες μητέρες να θηλάζουν, ενώ στα στήθη τους απεικονίζονται φωτογραφίες fast food γευμάτων.

Η εκστρατεία με τις τρεις φωτογραφίες υπογραμμίζει τον αντίκτυπο που έχει η διατροφή της μητέρας μωρό κατά την περίοδο του θηλασμού και έχει σκοπό να ευαισθητοποιήσει τις μητέρες για τις ανθυγιεινές δίαιτες στις οποίες υποκύπτουν μετά την γέννα.

Σε μια φωτογραφία βλέπουμε ένα βρέφος να θηλάζει από ένα στήθος σαν cheeseburger. Στην άλλη, είναι ένα ντόνατ και ένα αναψυκτικό.

Στη λεζάντα που συνοδεύει τις φωτογραφίες αναγράφεται:"Το παιδί σας είναι ό, τι τρώτε."

Οι διαφημίσεις δημιουργήθηκαν για την Παιδιατρική Εταιρία του Ρίο, η οποία στοχεύει στην προώθηση υψηλών προτύπων υγειονομικής περίθαλψης για βρέφη, παιδιά και νεαρούς ενήλικες.









Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση