GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σε Χίο και Λέσβο η υπηρεσιακή πρωθυπουργός

Την Χίο και την Λέσβο επισκέπτεται η υπηρεσιακή πρωθυπουργός Βασιλική Θάνου το Σάββατο και την Κυριακή. Το πρόγραμμα της επίσκεψης τη...

Σε Χίο και Λέσβο η υπηρεσιακή πρωθυπουργός
Την Χίο και την Λέσβο επισκέπτεται η υπηρεσιακή πρωθυπουργός Βασιλική Θάνου το Σάββατο και την Κυριακή.

Το πρόγραμμα της επίσκεψης της πρωθυπουργού περιλαμβάνει:

Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2015

12:00 Άφιξη στην Χίο.
13:30 Παρουσία της πρωθυπουργού στο γεύμα που παραθέτει ο δήμος Χίου προς τιμήν της ΑΘΠ του Οικουμενικού Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίου.
19:00 Παρουσία της πρωθυπουργού στα αποκαλυπτήρια προτομής του αείμνηστου Οικουμενικού Πατριάρχη Κωνσταντίνου Ε΄ στην κεντρική πλατεία της Βέσσας - Χίου, που θα γίνουν από την ΑΘΠ τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο.
21:00 Συνάντηση της πρωθυπουργού με την ΑΘΠ τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο (Ξενοδοχείο «Χανδρής», οδός Ευγενίας Χανδρή 2, Χίος).

Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2015

09:00 Άφιξη στη Λέσβο.
09:30 Επίσκεψη στο Κέντρο Πρώτης Υποδοχής στην Μόρια.
Επιθεώρηση του χώρου όπου γίνεται από την ΕΛΑΣ η ταυτοποίηση των προσφύγων.
Συνάντηση της πρωθυπουργού με φορείς και εκπροσώπους διεθνών οργανισμών, ΜΚΟ και τοπικών εθελοντικών οργανώσεων - «Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες», «Διεθνής Οργανισμός Μετανάστευσης», «Διεθνής Ερυθρός Σταυρός», «Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός», «Γιατροί του Κόσμου», «Γιατροί χωρίς Σύνορα», «Ομάδα Διάσωσης», Χωριό «Όλοι Μαζί», «Αγκαλιά», «Πράξις», «Μετάδραση» και «Ηλιαχτίδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση