GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το τραγούδι-έκπληξη της Παντελιδάκη στον Γιαννιά – ΒΙΝΤΕΟ

Με τα δεσμά του γάμου ενώθηκαν χθες, μετά από 12 χρόνια σχέσης, ο Γιώργος Γιαννιάς με την αγαπημένη του Ελευθερία Παντελιδάκη. Ο γάμος π...

Με τα δεσμά του γάμου ενώθηκαν χθες, μετά από 12 χρόνια σχέσης, ο Γιώργος Γιαννιάς με την αγαπημένη του Ελευθερία Παντελιδάκη.

Ο γάμος πραγματοποιήθηκε στον τόπο καταγωγής του τραγουδιστή, στη Ρόδο, παρουσία πολλών επωνύμων οι οποίοι δεν σταμάτησαν να ανεβάζουν φωτογραφίες στο Instagram, ενώ δεν έλειψαν και οι εκπλήξεις.




Το ζευγάρι έλαμπε από χαρά, με τον τραγουδιστή να γίνεται ακόμα πιο ευτυχισμένος όταν είδε τη σύζυγό του, πλέον, να αντιστρέφει τους ρόλους και να τραγουδάει για εκείνον ένα κομμάτι ειδικά γραμμένο για την περίσταση.




Πρόκειται για το τραγούδι «Μόνο μαζί σου» που έγραψαν ο Μάριος Ψιμόπουλος και η Βίκυ Γεροθόδωρου για εκείνη, ώστε να το τραγουδήσει ανήμερα του γάμου της στον άντρα της ζωής της.


Φυσικά, τη στιγμή που έγινε αυτό, ο ενθουσιασμός αλλά και το κέφι των παρευρισκόμενων και ιδιαίτερα του γαμπρού ανέβηκαν στα ύψη, αφού η Ελευθερία ποτέ ξανά δεν είχε κάνει κάτι παρόμοιο.



















Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση