GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Υπουργό και στην επόμενη κυβέρνηση θέλει τον Ζώη ο Καμμένος!

Ειδική αναφορά στον Χρήστο Ζώη έκανε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος στη  συνέντευξη που παραχώρησε στα ΜΜΕ της Λάρισας. Ο κ. Καμμένο...

Ειδική αναφορά στον Χρήστο Ζώη έκανε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος στη  συνέντευξη που παραχώρησε στα ΜΜΕ της Λάρισας.
Ο κ. Καμμένος επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του onlarissa.gr αποκάλυψε ότι «τον Χρήστο Ζώη εγώ τον πρότεινα για υπηρεσιακό υπουργό Ναυτιλίας. Τον εμπιστεύομαι για μια τέτοια κυβερνητική θέση».
Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ είπε ακόμη ότι θα ήθελε τον Λαρισαίο πολιτικό σε κυβερνητική θέση σε κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ που θα προκύψει μετά τις εκλογές ενώ σημείωσε «στην πολιτική έτσι έχουν τα πράγματα. Με τον Χρήστο Ζώη ξανασυναντιόμαστε στα δύσκολα. Ήδη πολλά στελέχη της Νέας ΜΕΡΑς έχουν ήδη συμπεριληφθεί στις λίστες των ψηφοδελτίων μας».
Όπως φαίνεται δεν πρόκειται για ένα απλό πολιτικό …φλέρτ αλλά για μια νέα πολιτική συνεργασία καθώς οι σχέσεις των δυο πολιτικών το προηγούμενο διάστημα είχαν βρεθεί στο ναδίρ.
Θοδωρής Δαφέρμος
http://www.onlarissa.gr/2015/09/07/ipourgo-ke-stin-epomeni-kivernisi-theli-ton-zoi-o-kammenos/

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση