GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Λαφαζάνης για τον Τσίπρα: Πήγε για μαλλί και κινδυνεύει να βγει κουρεμένος - ΒΙΝΤΕΟ

Την εκτίμησή του ότι ο Αλέξης Τσίπρας με την προκήρυξη πρόωρων εκλογών "πήγε για μαλλί και κινδυνεύει να βγει κουρεμένος" διατύπ...

Ο Λαφαζάνης για τον Τσίπρα: Πήγε για μαλλί και κινδυνεύει να βγει κουρεμένος - ΒΙΝΤΕΟ
Την εκτίμησή του ότι ο Αλέξης Τσίπρας με την προκήρυξη πρόωρων εκλογών "πήγε για μαλλί και κινδυνεύει να βγει κουρεμένος" διατύπωσε, μιλώντας στον ΣΚAΪ, ο Παναγιώτης Λαφαζάνης.
Ανέφερε ότι δεν έχει προσωπικές διαφορές με τον Αλέξη Τσίπρα αλλά πολιτικές.
«Ο κ. Τσίπρας θεωρούσε αφενός ότι θα μας αιφνιδιάσει, αφετέρου ότι θα κάνει εκλογικό περίπατο για την αυτοδυναμία, αλλά δεν του βγαίνει», σημείωσε ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας και συμπλήρωσε ότι «έκανε λάθος, όπως όταν μετά το μεγαλειώδες όχι, πήγε και έφερε μνημόνιο»
Μεταξύ άλλων χαρακτήρισε το αντιφατικό το προεκλογικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας ότι δεν μπορείς να υπόσχεσαι κατάργηση του μνημονίου εντός του ευρώ.
«Ελπίζαμε ότι όταν θα έμπαινε στη ζυγαριά το αν θα ψηφίζαμε νέο μνημόνιο ή θα συγκρουστούμε με το ευρωπαϊκό κατεστημένο, τότε θα υπερίσχυε το αντιμνημονιακό ρεύμα που ήταν πολύ ισχυρό τότε» σημείωσε.
Αναφερόμενος στο χαρακτηρισμό της Λαϊκής Ενότητας, ως «κόμμα της δραχμής» είπε ότι αυτό είναι μια «ανοησία», που δεν έχει σχέση με την αλήθεια.
«Η αλήθεια είναι ότι έχουμε ένα πρόγραμμα για να βγει η Ελλάδα από την κρίση», είπε.
Δείτε το βίντεο του ΣΚΑΪ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση