GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πολύ μεγάλη μέρα για την ανθρωπότητα! Βρέθηκε νερό σε υγρή μορφή στον Άρη...

Πολύ μεγάλη μέρα για την ανθρωπότητα. Η NASA ανακοίνωσε την εύρεση νερού σε υγρή μορφή στον Άρη. Οι φωτογραφίες που έχει στην κατοχή της ...

Πολύ μεγάλη μέρα για την ανθρωπότητα. Η NASA ανακοίνωσε την εύρεση νερού σε υγρή μορφή στον Άρη. Οι φωτογραφίες που έχει στην κατοχή της η αμερικανική διαστημική εταιρία δείχνουν έντονες, ροές νερού σε ορεινές εκτάσεις του πλανήτη. Νερό σε υγρή μορφή διατρέχει κρατήρες και χαράδρες του πλανήτη κατά τους καλοκαιρινούς μήνες. Οι ερευνητές υποστηρίζουν πως η ανακάλυψη αυτή ότι οι πιθανότητες ύπαρξης κάποιας μορφής ζωής ενδέχεται να βρίσκεται στον κόκκινο πλανήτη.
Ο επιστημονικός συντάκτης της βρετανικής Guardian αναφέρει πως οι ροές αυτές στερεύουν το χειμώνα, δηλαδή τους μήνες που η θερμοκρασία πέφτει δραματικά. Οι επιστήμονες δεν είναι ακόμη σίγουροι για την πηγή-προέλευση του νερού αυτού, όμως ενδέχεται να αναβλύζει από τα έγκατα του εδάφους ή να προκύπτει από την υγροποίηση στην ατμόσφαιρα του πλανήτη.

Δείτε μια από τις φωτογραφίες, όπως τις έδωσε στη δημοσιότητα η NASA μετά από ειδική ανάλυση και επεξεργασία. Παρατηρήστε τα γαλάζια σημεία που πιθανόν αποτελούν τις ροές, αλλά και τις αυλακώσεις σε σημεία που υποδεικνύουν την ύπαρξη νερού.








Η στιγμή της ανακοίνωσης
"Σήμερα, ανακοινώνουμε πως υπό ορισμένες συνθήκες, βρέθηκε νερό σε υγρή μορφή στον Άρη" ανακοίνωση ο Jim Green, γενικός επιστημονικός διευθυντής της διαστημικής εταιρίας.

1 σχόλιο

  1. ΠΑΙΔΕΣ ΟΤΑΝ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΔΕΥΕΤΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟΥΔΑΚΙ ΣΑΣ.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΔΙΟΤΙ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ ΤΟ ΝΕΡΟ ΥΠΗΡΧΕ ΕΚΕΙ ΑΠΛΑ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΠΗΡΑΜΕ ΕΙΔΗΣΗ ΤΩΡΑ.ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΦΤΙΑΞΕΙ ΚΑΤΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΤΑΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ .ΜΕΓΑΛΗ ΗΜΕΡΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΟΤΙ ΠΗΓΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΤΙ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΡΑΤΗΡΕΣ ΚΑΙ ΟΡΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση