GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ανοιχτό για τους πρόσφυγες το γήπεδο Τάε Κβον Ντο

Μέχρι και το Σαββατοκύριακο 26 και 27 Σεπτεμβρίου θα είναι ανοικτό το γήπεδο του Τάε Κβον Ντο στο Π. Φάληρο για τους πρόσφυγες. Όπως αν...

Ανοιχτό για τους πρόσφυγες το γήπεδο Τάε Κβον Ντο

Μέχρι και το Σαββατοκύριακο 26 και 27 Σεπτεμβρίου θα είναι ανοικτό το γήπεδο του Τάε Κβον Ντο στο Π. Φάληρο για τους πρόσφυγες.

Όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής, λόγω των κακών καιρικών συνθηκών που αναμένονται τις επόμενες ημέρες, το γήπεδο θα συνεχίσει να παραμένει ανοιχτό και το Σαββατοκύριακο για τη φιλοξενία προσφύγων και μεταναστών.

Η βελτίωση των καιρικών συνθηκών είχε ως αποτέλεσμα αρκετοί πρόσφυγες να φύγουν από το χώρο, ωστόσο η εκ νέου επιδείνωση του καιρού αναμένεται να οδηγήσει πλήθος ανθρώπων από τις πλατείες και πάλι στο γήπεδο.

Στο μεταξύ το υπουργείο προχωράει τις διαδικασίες για δημιουργία νέου ανοιχτού κέντρου φιλοξενίας προσφύγων στην Αττική στα πρότυπα του Ελαιώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση