GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λαφαζάνης: Δεν θα συνεργαστούμε με κόμματα που εφαρμόζουν μνημόνια -ΒΙΝΤΕΟ

Σε δηλώσεις προχώρησε ο πρόεδρος της Λαϊκής Ενότητας, Παναγιώτης Λαφαζάνης αμέσως μετά την ολοκλήρωση του debate των πολιτικών αρχηγών. Ο κ....

Λαφαζάνης: Δεν θα συνεργαστούμε με κόμματα που εφαρμόζουν μνημόνια -ΒΙΝΤΕΟ

Σε δηλώσεις προχώρησε ο πρόεδρος της Λαϊκής Ενότητας, Παναγιώτης Λαφαζάνης αμέσως μετά την ολοκλήρωση του debate των πολιτικών αρχηγών. Ο κ. Λαφαζάνης δήλωσε πως «με τους όρους που διεξάγεται αυτή η συζήτηση, δεν μπορεί να υπάρξει ουσιαστική ενημέρωση του ελληνικού λαού και αντιπαράθεση θέσεων των κομμάτων».

Παράλληλα, ο πρόεδρος της Λαϊκής Ενότητας ανέφερε πως «αυτό που συμπεράναμε σήμερα είναι ότι έχουμε πέντε κόμματα με μια και μόνη μετεκλογική πολιτική και πρόγραμμα. Το τρίτο Μνημόνιο, που κινδυνεύει να δώσει τη χαριστική βολή στον τόπο. Η μόνη δύναμη που έχει αυτή τη στιγμή ρεαλιστική, εναλλακτική και δημοκρατική λύση απέναντι στα μνημόνια, είναι η Λαϊκή Ενότητα».

Επιπλέον, ο κ. Λαφαζάνης πρόσθεσε πως «αυτή η λύση απευθύνεται σε όλες τις αντιμνημονιακές δυνάμεις» και επεσήμανε πως «δεν έχουμε να χωρίσουμε κάτι με τον κ. Κουτσούμπα».

Τέλος, ο κ. Λαφαζάνης τόνισε πως «σε αυτή τη συγκυρία που βρισκόμαστε, όλες οι αριστερές προοδευτικές δυνάμεις πρέπει να ενωθούν σε ένα μεγάλο μέτωπο για να σπάσουμε το μνημονιακό τείχος και να δώσουμε τόπο στην ελπίδα και την προοπτική για αυτή τη χώρα» και ξεκαθάρισε πως «δεν πρόκειται να συνεργαστεί με κόμματα που εφαρμόζουν μνημόνια».

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση