GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αλλάζει το ντιμπέιτ: Κόκκινες κάρτες και ειδικά κουμπιά για Τσίπρα και Μεϊμαράκη!

Σημαντικές διαφοροποιήσεις στους όρους με τους οποίους γίνονταν ως τώρα τα ντιμπέιτ μεταξύ των πολιτικών αρχηγών, συμφώνησαν τα επιτελ...

Αλλάζει το ντιμπέιτ: Κόκκινες κάρτες και ειδικά κουμπιά για Τσίπρα και Μεϊμαράκη!
Σημαντικές διαφοροποιήσεις στους όρους με τους οποίους γίνονταν ως τώρα τα ντιμπέιτ μεταξύ των πολιτικών αρχηγών, συμφώνησαν τα επιτελεία του Αλέξη Τσίπρα και του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, για το ντιμπέιτ, το βράδυ της Δευτέρας.
Η βασικότερη αλλαγή αφορά τη δυνατότητα παρέμβασης. Φαίνεται ότι έχει συμφωνηθεί το «buzzer», ένα «κουμπί παρέμβασης» που θα υπάρχει μπροστά από κάθε αρχηγό, ο οποίος θα το πατά για να μπορέσει να σχολιάσει τα λεγόμενα του πολιτικού του αντιπάλου στην απάντηση που θα δίνει σε κάποιον από τους ερωτώντες δημοσιογράφους. Δεν αποκλείεται αυτό να είναι μια κάρτα που θα σηκώνει ο αρχηγός.
Ακόμη, ο κάθε αρχηγός θα μπορεί να υποβάλλει ερωτήματα στον άλλο.
Το ντιμπέιτ Τσίπρα-Μεϊμαράκη θα φιλοξενηθεί σε στούντιο της ΕΡΤ. Θα αρχίσει στις 21:00 της Δευτέρας 14 Σεπτεμβρίου και αναμένεται να ολοκληρωθεί λίγο πριν από τα μεσάνυχτα, καθώς η διάρκεια του συμφωνήθηκε να είναι περίπου 2,5 ώρες.
Συντονιστής θα είναι και πάλι δημοσιογράφος της ΕΡΤ, ο οποίος όμως αυτήν την φορά θα μπορεί να υποβάλλει και ο ίδιος ερωτήματα στους δύο πολιτικούς αρχηγούς.
Απέναντι στον Αλέξη Τσίπρα και τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, θα βρίσκονται και πάλι δημοσιογράφοι των τηλεοπτικών σταθμών εθνικής εμβέλειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση