GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γραμμή υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ από Παπανδρεϊκούς στην Πάτρα...

ΣΥΡΙΖΑ πάση δυνάμει είναι γραμμή που δίνουν ανοιχτά πλέον τα στελέχη του ΚΙΔΗΣΟ στην Αχαΐα, στον απόηχο του ναυαγίου της συνεργασίας μ...

ΣΥΡΙΖΑ πάση δυνάμει είναι γραμμή που δίνουν ανοιχτά πλέον τα στελέχη του ΚΙΔΗΣΟ στην Αχαΐα, στον απόηχο του ναυαγίου της συνεργασίας με το ΠΑΣΟΚ αλλά και των όρων που έθεσε η Φώφη Γεννηματά στον Γ. Παπανδρέου.
Η προτροπή για ψήφο στον ΣΥΡΙΖΑ, συνοδεύεται από αναφορές για την ανεπίτρεπτη συμπεριφορά της στον πρώην πρωθυπουργό και πρώην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ , ενώ σε καθημερινή βάση γίνεται λόγος για ανάγκη να τιμωρηθούν οι αγνώμονες και όσοι επιχειρούν να κερδίσουν από το πολιτικό τέλος του Γ. Παπανδρέου.
Ούτε λίγο , ούτε πολύ. η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ εμφανίζεται από τους Παπανδρεϊκούς στην Αχαΐα ως απλώς διεκπεραιωτής των βλέψεων και των επιθυμιών του Ευάγγελου Βενιζέλου, τον οποίο δείχνουν ως τον πραγματικό υπεύθυνο για τα όσα συντελέστηκαν το τελευταίο διάστημα και είχαν σαν αποτέλεσμα να ναυαγήσει η συνεργασία.

ΣΥΡΙΖΑ και από ΠΑΣΟΚ
Την ίδια ώρα σε τοπικό επίπεδο καταγράφονται καθημερινά φυγόκεντρες τάσεις και από το εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ. Αιτία ο μοναρχικός τρόπος με τον οποίο η κ. Γεννηματά ουσιαστικά έκανε δώρο την πιθανή έδρα της Αχαϊας στον από την ΔΗΜΑΡ προερχόμενο κ. Παπαθεοδώρου που είχε σαν αποτέλεσμα το φάγωμα του κ. Σπηλιόπουλου αλλά και την γενικότερη απαξίωση του ψηφοδελτίου της 25ης Ιανουαρίου.
Η ακύρωση των όσων έχουν προσφέρει αυτά τα πρόσωπα αλλά και του ρόλου τους μετά το πάντρεμα του ΠΑΣΟΚ με την ΔΗΜΑΡ, έχει οδηγήσει πολλούς από τους φερόμενους ως θιγόμενους να δίνουν πλέον γραμμή για στήριξη του ψηφοδελτίου ΣΥΡΙΖΑ στην Αχαΐα, με αποτέλεσμα να θεωρείται σχεδόν σίγουρο, πως το εκλογικό αποτέλεσμα για το ΠΑΣΟΚ στο νομό θα είναι μικρότερο από αυτό που είχε αποσπάσει τον Ιανουάριο.

1 σχόλιο

  1. Δημήτρης Κλ.13 Σεπ 2015, 7:27:00 μ.μ.

    Θα μπορούσε η κ. Γεννηματά να είχε έγκαιρα αποδεσμευτεί από τον μοχθηρό κ. Βενιζέλο που ως ολέθριος ηγέτης, απαξίωσε και διέλυσε το ΠΑΣΟΚ.
    Μετά το προσκλητήριο που απηύθυνε, για επάνοδο των παλαιών στελεχών στο ΠΑΣΟΚ, ο κ. Βενιζέλος την πρόλαβε με τη δήλωσή του ότι ο κ. Παπανδρέου είναι αρχηγός άλλου κόμματος και ότι εν πάση περιπτώσει η επάνοδός του, είναι θέμα της νέας ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ!
    Έχασε έτσι την ευκαιρία να τον παραμερίσει, αποδεικνύοντας ότι η ηγεσία της είναι εξαιρετικά αναποφάσιστη και ασθενής!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση