GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Μαν. Γλέζος επικεφαλής στο Επικρατείας της ΛΑΕ

Ο Μανώλης Γλέζος, ο σκιτσογράφος Στάθης Σταυρόπουλος και η Αγλαΐα Κυρίτση, θα είναι στις τρεις πρώτες θέσεις του Επικρατείας της Λαϊκής Ε...

Ο Μανώλης Γλέζος, ο σκιτσογράφος Στάθης Σταυρόπουλος και η Αγλαΐα Κυρίτση, θα είναι στις τρεις πρώτες θέσεις του Επικρατείας της Λαϊκής Ενότητας για τις εκλογές. Στην τελευταία τιμητική θέση του ψηφοδελτίου θα είναι η Μαρία Δεληβάνη Νεγρεπόντη (οικονομολόγος και ακαδημαϊκός).
Τις τελευταίες ημέρες, είχε δημιουργηθεί σύγχυση με τη συμμετοχή του Μανώλη Γλέζου, λόγω μιας αμφίσημης δήλωσης που είχε κάνει, το ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς.
"Η υποψηφιότητά μου θα εξαρτηθεί από το εάν θα υπάρξει ένα ενιαίο αντιμνημονιακό μέτωπο και εφόσον ακουστούν οι απόψεις μου προς την κατεύθυνση της άμεσης δημοκρατίας. Αν δε γίνει κατορθωτό να δημιουργηθεί ένας πόλος με βάση την αρχή ότι ο λαός αποφασίζει για τα πάντα, εγώ θα ψηφίσω ΚΚΕ παρά τις διαφορές μου", είχε πει χαρακτηριστικά.
Η συνέντευξη τύπου του επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας, την Τρίτη άνοιξε με μήνυμα του Μανώλη Γλέζου. . Το στέλεχος της αριστεράς σε βιντεοσκοπημένο μήνυμά του ανέφερε: "Ετούτες οι εκλογές είναι καθοριστικές, γιατί δίνουν τη δυνατότητα να σαρώσει ο λαός όλο το σάπιο καθεστώς, όλο το καταπιεστικό καθεστώς, όλο το καθεστώς της βίας και να αναδείξει πρωταγωνιστή των εαυτό του.
Καλώ όλους τους παλιούς συναγωνιστές μου να καλούν όπως και τότε μπροστάρηδες στον αγώνα και να αναφωνήσουμε εμπρός Ελλάδα για το δίκιο και τη λευτεριά» τόνισε το ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς".
(Πηγή φωτογραφίας: Sooc.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση