GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Πρωινό ΣουΚου": Με νέους συνεργάτες στο πλευρό της η Μπεκατώρου

To "Πρωινό ΣουΚου" αναμένεται να ξεκινήσει μέσα στον Οκτώβριο και η Μαρία Μπεκατώρου φτιάχνει τη νέα της ομάδα. Σύμφωνα με...


To "Πρωινό ΣουΚου" αναμένεται να ξεκινήσει μέσα στον Οκτώβριο και η Μαρία Μπεκατώρου φτιάχνει τη νέα της ομάδα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο μόνο που θα παραμείνει στο πάνελ είναι ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.
Ο Γιώργος Δάσκαλος, η Ελισσάβετ Κυρίτση, η Άννα Ζηριδέλη και ο Φραν Οσέτε, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν θα συνεχίσουν και τη νέα χρονιά, γεγονός που τους γνωστοποίησαν οι ιθύνοντες του καναλιού, πριν λίγες ημέρες.
Ωστόσο, η Ελισσάβετ Κυρίτση, το έκανε γνωστό και μέσω social media.
«Στο σημείο αυτό θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που με εμπιστεύτηκαν στο "Πρωινό ΣουΚου" (ξέρουν αυτοί ποιοι είναι) και να ευχηθώ καλή τύχη σε εκείνους που θα συνεχίσουν τη νέα σεζόν. Keep the good work guys», έγραψε η δημοσιογράφος.

Όπως όλα δείχνουν, τη νέα σεζόν η Μαρία Μπεκατώρου θα έχει δίπλα της τον Νίκο Μουτσινά. Την ομάδα της εκπομπής θα συμπληρώσουν ο Λάμπρος Κωνσταντάρας και μία γυναικεία παρουσία, που θα ολοκληρώσει το team. Μέχρι την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να καταλήξουν στην τελική ομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση