GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εισαγγελέας Εφετών: Δεν προκύπτουν ενδείξεις σε βάρος του Μαρκογιαννάκη

Στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών επιστρέφει ο Εισαγγελέας Εφετών Ιωαννίνων, την προανακριτική δικογραφία που αφορά στον υποψήφιο βουλευτή Χ...

Εισαγγελέας Εφετών: Δεν προκύπτουν ενδείξεις σε βάρος του Μαρκογιαννάκη
Στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών επιστρέφει ο Εισαγγελέας Εφετών Ιωαννίνων, την προανακριτική δικογραφία που αφορά στον υποψήφιο βουλευτή Χανίων της Νέας Δημοκρατίας, Χρήστο Μαρκογιαννάκη, για την υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη, με εντολή να εισαχθεί η πρότασή του στο δικαστικό συμβούλιο για μη ύπαρξη ενδείξεων ηθικής αυτουργίας του Χρήστου Μαρκογιαννάκη.
Θυμίζουμε ότι πριν από λίγες ημέρες ο Εισαγγελέας Πλημμελειοδικών είχε ασκήσει δίωξη σε βάρος του Χρήστου Μαρκογιαννάκη για ηθική αυτουργία σε παράβαση καθήκοντος στην υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη.
Ωστόσο, όπως αναφέρεται στο έγγραφο του Εισαγγελέα Εφετών, δεν προκύπτουν κατά την κρίση του, επαρκείς αποχρώσες ενδείξεις σε βάρος του τρίτου κατηγορουμένου Χρήστου Μαρκογιαννάκη, για την πράξη της ηθικής αυτουργίας σε παράβαση καθήκοντος κατ' εξακολούθηση και επιστρέφει τη δικογραφία στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών.
Παρατίθεται το έγγραφο του Εισαγγελέα Εφετών:

Μαρκογιαννάκης: Δέχτηκα πολύ επίθεση για τη δήθεν εμπλοκή μου
Μετά την ενέργεια αυτή του Εισαγγελέα Εφετών ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ, Χρήστος Μαρκογιαννάκης δήλωσε:
«Το τελευταίο δεκαήμερο δέχτηκα και καλόπιστη κριτική αλλά και πολύ λάσπη σχετικά με την δήθεν εμπλοκή μου στην υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη. Με δήλωση μου ξεκαθάρισα τα πράγματα.
Πλήρως επιβεβαιώνομαι τώρα από την ενέργεια του Εισαγγελέα Εφετών Ιωαννίνων, να επιστρέψει την δικογραφία στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών με την εντολή να εισαχθεί με πρόταση του στο Δικαστικό Συμβούλιο, αφού δεν προκύπτουν σε βάρος μου, οι κατά νόμο, απαιτούμενες ενδείξεις.
Πιστεύω ότι όσοι μου άσκησαν καλόπιστη κριτική, καλόπιστα θα λειτουργήσουν και τώρα. Από τους λασπολόγους και κουκουλοφόρους της ανωνυμίας δεν το περιμένω».

1 σχόλιο

  1. Ο εισαγγελέας πρωτοδικών κάπου βασίστηκε καί άσκησε δίωξη.Ο εισαγγελέας εφετών κατά την "κρίση" του αναφέρει ότι δεν υπήρξαν επαρκείς ενδείξεις γιά την ενοχή του.Εγώ δεν θα κριτικάρω τούς εισαγγελείςούτε την απόφαση,θα κριτικάρω όμως την ταχύτητα με την οποία κινήθηκε ή δικαιοσύνη στην υπόθεση Μαρκογιαννάκη να προλάβει προεκλογικά να τον"αθωώσει" ,ενώ απλοί πολίτες μπορεί να περιμένουν χρόνια να δικαιωθούν από την δικαιοσύνη στην Ελλάδα.Και ο νοών νοείτω!
    Θεοδωροβία Πλακά

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση