GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καλά στην υγεία του ο πάπας Φραγκίσκος

Την διαβεβαίωση ότι ο πάπας Φραγκίσκος είναι καλά στην υγεία του, έδωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του Βατικανού πατέρας Φεντερίκο Λομπάρντι, σχετ...

Καλά στην υγεία του ο πάπας Φραγκίσκος
Την διαβεβαίωση ότι ο πάπας Φραγκίσκος είναι καλά στην υγεία του, έδωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του Βατικανού πατέρας Φεντερίκο Λομπάρντι, σχετικά με την δυσκολία με την οποία ο ποντίφικάς ανέβηκε την σκάλα του αεροπλάνου που τον μετέφερε στην Φιλαδέλφεια, νέο σταθμό του ταξιδιού του στις Ηνωμένες Πολιτείες.
Ο πατέρας Λομπάρντι ανέφερε ότι ο πάπας υποφέρει από ισχιαλγία, και ότι για τον λόγο αυτό, υποβάλλεται ανά τακτά διαστήματα σε φυσιοθεραπεία, προσθέτοντας, όμως, ότι δεν υπάρχουν άλλοι, ιδιαίτεροι λόγοι ανησυχίας.
Στο παρελθόν, ο ιταλικός Τύπος έχει αποκαλύψει ότι ο Φραγκίσκος περιορίζει, συχνά, την διατροφή του, για να καταφέρει να χάνει βάρος και να μην αυξηθούν τα προβλήματα στο βάδισμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση