GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γεωργιάδης: Δεν θα πέσει μόνος του ο Τσίπρας

Ο Άδωνις Γεωργιάδης εξήγησε τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να διεκδικήσει την προεδρία του κόμματος, ενώ αναφέρθηκε και στον πρωθυ...

Γεωργιάδης: Δεν θα πέσει μόνος του ο Τσίπρας
Ο Άδωνις Γεωργιάδης εξήγησε τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να διεκδικήσει την προεδρία του κόμματος, ενώ αναφέρθηκε και στον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα.
«Κατεβαίνω υποψήφιος στη Νέα Δημοκρατία για να φανεί ότι μπορεί να φτάσει κάποιος στην προεδρία ακόμη και αν δεν προέρχεται από τζάκι», είπε χαρακτηριστικά ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ.
Εξήγησε πως ο δεύτερος λόγος για τον οποίο αποφάσισε να διεκδικήσει την προεδρία του κόμματος είναι επειδή κατά την άποψή του «η αντιπολιτευτική τακτική της Νέας Δημοκρατίας, το τελευταίο διάστημα ήταν αρκετά ήπια απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ και τον Τσίπρα», λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ο κ. Τσίπρας δεν θα πέσει μόνος του».
Για τον Μάκη Βορίδη, τόνισε: «Έχουμε κοινή πορεία αλλά και πολλά σημεία διαφωνίας. Εκείνος είναι γέννημα θρέμμα της Νέας Δημοκρατίας από τα παιδικά του χρόνια».
Ο κύριος Γεωργιάδης είπε ακόμη ότι έχει συγκεντρώσει τις 30 υπογραφές και θα δώσει μάχη για να συγκεντρώσει και τις άλλες 20.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση