GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αντιδράσεις εναντίον της Μέρκελ για το προσφυγικό

Συνεχίζονται στη Γερμανία οι αντιδράσεις για την πολιτική της καγκελαρίου Άνγκελα Μέρκελ στο θέμα της προσφυγικής κρίσης, με τον «μικρό» κ...

Αντιδράσεις εναντίον της Μέρκελ για το προσφυγικό
Συνεχίζονται στη Γερμανία οι αντιδράσεις για την πολιτική της καγκελαρίου Άνγκελα Μέρκελ στο θέμα της προσφυγικής κρίσης, με τον «μικρό» κυβερνητικό εταίρο, τους Βαυαρούς Χριστιανοκοινωνιστές (CSU), ενόψει της αποψινής συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Χριστιανοδημοκρατών/Χριστιανοκοινωνιστών (CDU/CSU), να ζητεί από την κυβέρνηση να μην δεχθεί περισσότερους πρόσφυγες.
«Η δική μου συμβουλή προς την καγκελάριο είναι να δηλώσει ότι η Γερμανία για την ώρα δεν είναι σε θέση να δεχθεί μεγαλύτερο αριθμό προσφύγων», δηλώνει στην "Sueddeutsche Zeitung" ο αντιπρόεδρος του Ομοσπονδιακού Κοινοβουλίου Γιοχάνες Ζινγκχάμερ (CSU) και επισημαίνει ότι η προθυμία της χώρας να δεχθεί πρόσφυγες έχει φθάσει στα όριά της.
Στο ίδιο πνεύμα, ο αρχηγός της CSU και πρωθυπουργός της Βαυαρίας Χορστ Ζεεχόφερ χαρακτήρισε, σε ομιλία του, "αναπόφευκτο" τον περιορισμό του αριθμού των προσφύγων που φθάνουν στη Γερμανία. «Δεν λείπει η καλή θέληση, αλλά το θέμα είναι οι αντικειμενικές δυνατότητες και εδώ έχουμε υπερβεί τα όριά μας», δήλωσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση