GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κουτσούμπας: Υπάρχει λύση στον δρόμο της ανατροπής

Στην κάλπη της Κυριακής, ο λαός, «έχοντας πλέον απτά στοιχεία ότι δεν μπορεί να ασκηθεί φιλολαϊκή πολιτική στο πλαίσιο της ΕΕ και του καπιτα...

Κουτσούμπας: Υπάρχει λύση στον δρόμο της ανατροπής

Στην κάλπη της Κυριακής, ο λαός, «έχοντας πλέον απτά στοιχεία ότι δεν μπορεί να ασκηθεί φιλολαϊκή πολιτική στο πλαίσιο της ΕΕ και του καπιταλιστικού μονόδρομου, πρέπει να αχρηστεύσει τις παγίδες προκειμένου να τον κάνουν συνένοχο της αντιλαϊκής πολιτικής και να ενισχύσει το ΚΚΕ γιατί υπάρχει λύση στον δρόμο της ανατροπής», τονίζει σε συνέντευξή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο γγ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας.

Παράλληλα, προσθέτει ότι σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί διέξοδο για τον λαό η γρήγορη εφαρμογή του Μνημονίου στο όνομα της ταχύτερης απαλλαγής από αυτό.

Αποσαφηνίζει το περιεχόμενο του όρου "μεταρρυθμίσεις" στο καπιταλιστικό πλαίσιο, και τι πραγματικά χρειάζεται ο λαός, αναφέρεται στις προτάσεις που έχει καταθέσει το ΚΚΕ για τα καθημερινά λαϊκά προβλήματα, ενώ εξηγεί γιατί το ΚΚΕ θεωρεί "ψεύτικες προσδοκίες" τόσο τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ περί "παράλληλου προγράμματος", όσο και τις προτάσεις της Λαϊκής Ενότητας.

Επίσης, ο κ. Κουτσούμπας εξηγεί την άποψη του ΚΚΕ για την πορεία εξέλιξης της κρίσης σε σύνδεση με το διεθνές οικονομικό περιβάλλον. 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση