GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ογδόντα τόνοι χαρτί το εκλογικό υλικό

Το Εθνικό Τυπογραφείο επισκέφθηκε ο υπηρεσιακός υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Αντώνης Μανιτάκης, όπου οι υπεύθυνο...

Ογδόντα τόνοι χαρτί το εκλογικό υλικό
Το Εθνικό Τυπογραφείο επισκέφθηκε ο υπηρεσιακός υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Αντώνης Μανιτάκης, όπου οι υπεύθυνοι τον ενημέρωσαν ότι το εκλογικό υλικό για την αναμέτρηση της 20ης Σεπτέμβρη αγγίζει τους 80 τόνους! Μάλιστα, ανέφεραν ότι, παρά την έλλειψη προσωπικού, το Εθνικό Τυπογραφείο κατάφερε με υπεράνθρωπες προσπάθειες, επί 24ώρου βάσεως, να εκτυπώσει και να διανείμει το σύνολο του εκλογικού υλικού εντός των προβλεπόμενων προθεσμιών.
Κόπηκαν, ειδικότερα, 12 εκατομμύρια ψηφοδέλτια σε τρία μεγέθη: το μεγαλύτερο για την Αττική, το μεσαίο για τη Θεσσαλονίκη και το μικρότερο για την υπόλοιπη Ελλάδα.
Πέραν αυτών, εκτυπώθηκε και παραδόθηκε ήδη στο ίδιο υπουργείο για διανομή στις περιφέρειες οτιδήποτε έχει σχέση με τη διεξαγωγή των εκλογών, όπως η νομοθεσία, η εγκύκλιος για τις εκλογές, το βιβλίο πρωτοκόλλου ψηφοφορίας, το βιβλίο πράξεων εφορευτικών επιτροπών, τα πρακτικά εκλογικών τμημάτων κ.λπ. Το πρωί, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του υπουργού, από τις εγκαταστάσεις του Εθνικού Τυπογραφείου στην οδό Καποδιστρίου, στο κέντρο της Αθήνας, εστάλη το τελευταίο υλικό που ήταν οι εκλογικοί πίνακες των ετεροδημοτών. Το συνολικό βάρος του εκλογικού υλικού που εκτυπώθηκε αγγίζει τους 80 τόνους.
Το Εθνικό Τυπογραφείο είχε καταφέρει να εκτυπώσει μέσα σε πέντε ημέρες το έντυπο υλικό του πρόσφατου δημοψηφίσματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση