GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ορκίζεται πρωθυπουργός το απόγευμα ο Τσίπρας

Το απόγευμα της Δευτέρας αναμένεται να μεταβεί στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο Αλέξης Τσίπρας, προκειμένου να ορκιστεί πρωθυπουργός κα...

Ορκίζεται πρωθυπουργός το απόγευμα της Δευτέρας ο Τσίπρας
Το απόγευμα της Δευτέρας αναμένεται να μεταβεί στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο Αλέξης Τσίπρας, προκειμένου να ορκιστεί πρωθυπουργός και να λάβει την εντολή σχηματισμού κυβέρνησης, όπως μετέδωσε το Mega, μετά και τη δήλωση του Πάνου Καμμένου για συνεργασία των Ανεξάρτητων Ελλήνων με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Οι δύο πολιτικοί αρχηγοί αναμένεται να συναντηθούν λίγη ώρα νωρίτερα, ώστε να καθαρίσουν ποιοι θα αναλάβουν τα υπουργεία, με την ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης να γίνεται πιθανότατα το απόγευμα της Τρίτης.

“Δώσαμε μια σκληρή και δύσκολη μάχη. Αισθάνομαι σήμερα δικαιωμένος γιατί ο λαός έδωσε μια καθαρή εντολή να συνεχίσουμε να παλεύουμε μέσα σε δύσκολες συνθήκες”, δήλωσε νωρίτερα στην πλατεία Κλαυθμώνος ο Αλέξης Τσίπρας. “Τον αγώνα θα τον συνεχίσουμε μαζί για μια ολόκληρη τετραετία γιατί πήραμε εντολή τετραετίας. Ο ΣΥΡΙΖΑ απέδειξε ότι είναι πολύ σκληρός για να πεθάνει”, συμπλήρωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Τσίπρας αναμένεται, τέλος, την Τετάρτη να μεταβεί στις Βρυξέλλες για τη Σύνοδο Κορυφής για το μεταναστευτικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση