GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λαφαζάνης: Η τρόικα είναι πολύ χειρότερη από χούντα

Xειρότερη από την χούντα χαρακτήρισε την τρόικα ο  επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας Παναγιώτης Λαφαζάνης, σε συνέντευξή του στον ΑLPHA. "...

Λαφαζάνης: Η τρόικα είναι πολύ χειρότερη από χούντα

Xειρότερη από την χούντα χαρακτήρισε την τρόικα ο  επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας Παναγιώτης Λαφαζάνης, σε συνέντευξή του στον ΑLPHA.

"Οι Έλληνες είναι στην ουσία σκλάβοι. Οι κυβερνήσεις είναι σκλάβοι αδίστακτων κηδεμόνων. Και στην δικτατορία έλεγαν ότι δεν υπάρχει άλλη λύση. Η τρόικα είναι πολύ χειρότερη από χούντα. Η τρόικα καθορίζει ακόμα και το πότε θα ανοίξουν τα φαρμακεία. Έχουμε φτάσει σε σημείο νεοαποικιοποίησης" είπε. 

Ο κ. Λαφαζάνης για ακόμη μια φορά τόνισε ότι η Λαϊκή Ενότητα δεν είναι κόμμα της δραχμής και ότι το νόμισμα είναι το μέσο για την έξοδο από την κρίση. Μιλώντας για την εθνικοποίηση των τραπεζών, οι οποίες, "ξεζουμίζουν τον ελληνικό λαό", τόνισε: "Είναι μαύρη τρύπα που δεν προσφέρει τίποτα στην οικονομία".

Η Λαϊκή Ενότητα , "εκφράζει ένα μεγάλο αντιμνημονιακό ρεύμα στην κοινωνία, που δεν θέλει να βλέπει την Ελλάδα να καταστρέφεται επειδή δήθεν δεν υπάρχει άλλη λύση", συνέχισε ο κ. Λαφαζάνης, σημειώνοντας ότι βάλλονται τόσο ο ίδιος όσο και το κόμμα επειδή είναι η μόνη δύναμη η οποία έχει εναλλακτική λύση "με αρχή, μέση και τέλος".

Για τις δημοσκοπήσεις ο κ. Λαφαζάνης είπε για άλλη μία φορά οι δημοσκόποι θα τρίβουν τα μάτια τους: "δεν αξίζουν ούτε το χαρτί πάνω στο οποίο γράφονται γιατί δεν μπορούν να συλλάβουν τις διεργασίες που γίνονται στην κοινωνία και πέφτουν συνεχώς έξω, ενώ εντάσσονται και σε πολιτικές σκοπιμότητες".

Επίσης άσκησε κριτική στο ΚΚΕ λέγοντας ότι "ο δρόμος που ακολουθεί είναι πάλι λάθος και δεν αφουγκράζεται τι θέλει ο ελληνικός λαός" και τέλος αναφερόμενος στον Μανώλη Γλέζο επισήμανε ότι "καταθέτει ευθαρσώς την άποψή του και γίνεται δεκτή. Είναι σύμβολο. Εμείς είμαστε σε διάλογο μαζί του. Ο Μανώλης  Γλέζος θα κάνει αυτό που νομίζει ότι είναι καλύτερο για τον ίδιο και τον ελληνικό λαό".

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση