GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέα δημοσκόπηση με μεγάλο ενδιαφέρον...

Πρόθεση ψήφου με το ίδιο ποσοστό φαίνεται ότι μοιράζονται ΣΥΡΙΖΑ και Νέα Δημοκρατία, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της MRB για το STAR. Συγκε...

Νέα δημοσκόπηση με μεγάλο ενδιαφέρον
Πρόθεση ψήφου με το ίδιο ποσοστό φαίνεται ότι μοιράζονται ΣΥΡΙΖΑ και Νέα Δημοκρατία, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της MRB για το STAR.
Συγκεκριμένα, ΣΥΡΙΖΑ και Νέα Δημοκρατία συγκεντρώνουν το 25,1%. Ακολουθούν η Χρυσή Αυγή με 6%, το ΠΑΣΟΚ με 5,2%, το ΚΚΕ με 5%, το Ποτάμι με 4,6%, η Ένωση Κεντρώων με 3,9%, η Λαϊκή Ενότητα με 3,6% και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 2,3%.
Στην εκτίμηση ψήφου ο ΣΥΡΙΖΑ και η Νέα Δημοκρατία συγκεντρώνουν 29,6%, η Χρυσή Αυγή 7,1%, το ΠΑΣΟΚ 6,1%, το ΚΚΕ 5,9%, το Ποτάμι 5,4%, η Ένωση Κεντρώων 4,6%, η Λαϊκή Ενότητα 4,3% και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες 2,7%.
Όσον αφορά στη δημοτικότητα των πολιτικών αρχηγών, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης προηγείται συγκεντρώνοντας 34,8% σε θετικές γνώμες. Ακολουθεί ο Αλέξης Τσίπρας με 34,3%, ο Βασίλης Λεβέντης με 23,8%, ο Σταύρος Θεοδωράκης με 22,1%, η Φώφη Γεννηματά με 20,1%, ο Πάνος Καμμένος με 15,6%, ο Δημήτρης Κουτσούμπας με 13,4%, ο Παναγιώτης Λαφαζάνης με 9,3% και ο Νίκος Μιχαλολιάκος με 6,4%.
Οριακή είναι η διαφορά του Αλέξη Τσίπρα και του Ευάγγελου Μεϊμαράκη στην καταλληλότητα για την πρωθυπουργία, όπως καταγράφεται στη δημοσκόπηση της MRB για το STAR.
Συγκεκριμένα, στην ερώτηση πιο είναι ο καταλληλότερος για Πρωθυπουργός, ο Αλέξης Τσίπρας συγκεντρώνει το 37,1% και ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης το 36%. «Κανένας από τους δύο» απάντησε το 25,2%.
Δείτε το βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR

1 σχόλιο

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση