GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ληστές απείλησαν ότι θα κάψουν με σίδερο ηλικιωμένη στη Γλυφάδα

Στιγμές τρόμου έζησαν τα ξημερώματα της Τρίτης μια ηλικιωμένη κατάκοιτη γυναίκα και η οικιακή της βοηθός, όταν τρεις ληστές εισέβαλαν στο σπ...

Ληστές απείλησαν ότι θα κάψουν με σίδερο ηλικιωμένη στη Γλυφάδα

Στιγμές τρόμου έζησαν τα ξημερώματα της Τρίτης μια ηλικιωμένη κατάκοιτη γυναίκα και η οικιακή της βοηθός, όταν τρεις ληστές εισέβαλαν στο σπίτι τους από ανασφάλιστο παράθυρο και τις απείλησαν με πυρακτωμένο ηλεκτρικό σίδερο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι τρεις ληστές εισέβαλαν τα ξημερώματα στη μονοκατοικία που βρίσκεται στη Γλυφάδα και στο οποίο ζει η 84χρονη κατάκοιτη γυναίκα μαζί με την Ουκρανή οικιακή βοηθό της.

Οι ληστές πήραν ένα ηλεκτρικό σίδερο και απείλησαν την οικιακή βοηθό και την κατάκοιτη γυναίκα ότι θα τις κάψουν, εάν δεν τους αποκαλύψουν πού έχουν κρυμμένα τα χρήματα και τα κοσμήματα.

Οι δύο γυναίκες αποκάλυψαν στους τρεις ληστές αυτό που ήθελαν, απέσπασαν άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό και διάφορα κοσμήματα, και διέφυγαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση