GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Άδωνις: Δεν είμαι από τζάκι και δεν έχω μηχανισμούς - ΒΙΝΤΕΟ

«Έχω λάβει αυτή την απόφαση γιατί θέλω να δώσω ένα μήνυμα στην κοινωνία. Κάποιος που δεν είναι από τζάκι που δεν έχει μηχανισμούς, που δεν...

Άδωνις: Δεν είμαι από τζάκι και δεν έχω μηχανισμούς - ΒΙΝΤΕΟ
«Έχω λάβει αυτή την απόφαση γιατί θέλω να δώσω ένα μήνυμα στην κοινωνία. Κάποιος που δεν είναι από τζάκι που δεν έχει μηχανισμούς, που δεν έχει πολιτική προίκα, που είναι λίγα χρόνια στην πολιτική, μπορεί να ονειρεύεται και να οραματίζεται να παίξει ηγετικό ρόλο στην μεγάλη Κεντροδεξιά παράταξη» δήλωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης, στην πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη, ως υποψήφιος για την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega.
Παράλληλα, σε ερώτηση που του έγινε για το αν έχει συγκεντρώσει τις πενήντα υπογραφές, ώστε να μπορέσει να συμμετάσχει στη διαδικασία της εκλογής, ο κ. Γεωργιάδης, απάντησε: «Εγώ βιβλία πουλάω, αυτή είναι η κανονική μου δουλειά και ας με κοροϊδεύουν κάποιοι. Στην πρώτη μου επαφή αφού το αποφάσισα, με τα πρώτα μου τηλεφωνήματα στα μέλη της Πολιτικής Επιτροπής, στα δέκα τηλεφωνήματα που πήρα, οι οχτώ έβαλαν αμέσως τις υπογραφές τους. Είμαι αισιόδοξος ότι θα τις μαζέψω. Η πρώτη ανταπόκριση ήταν εξαιρετικά θερμή».
«Εγώ θέλω μία Νέα Δημοκρατία που στις επόμενες εκλογές, όποτε και αν γίνουν θα κερδίσουν τον Αλέξη Τσίπρα, γιατί θεωρώ ότι η παραμονή του στην εξουσία βλάπτει την Ελλάδα. Αυτή τη Νέα Δημοκρατία θέλω».

Δείτε το βίντεο από το Mega

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση