GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Τζον Τάραμας βρήκε την "ντάμα" του και ξανα-παντρεύεται

Τα σκαλιά της εκκλησίας ετοιμάζεται να ανέβει για δεύτερη φορά ο Τζον Τάραμας, ο Ελληνας «βασιλιάς» του μπλακ-τζακ! Ο 54χρονος διάσημος...

Ο Τζον Τάραμας βρήκε την

Τα σκαλιά της εκκλησίας ετοιμάζεται να ανέβει για δεύτερη φορά ο Τζον Τάραμας, ο Ελληνας «βασιλιάς» του μπλακ-τζακ! Ο 54χρονος διάσημος και κορυφαίος παίκτης του μπλακ-τζακ βρίσκεται αυτές τις ημέρες στην Ηλεία, από όπου κατάγεται και τιςις επόμενες ημέρες, όπως λένε οι πληροφορίες, θα ντυθεί γαμπρός για δεύτερη φορά. 

Η “ντάμα” του, η ξανθιά δασκάλα Ξένια Παναγιωτοπούλου από την Αμαλιάδα, είναι η γυναίκα που έκανε μπλακ-τζακ στην καρδιά του Τάραμας και ο γάμος, όπως απαιτεί η παράδοση, θα γίνει στο μέρος από όπου κατάγεται η νύφη.

Το ζευγάρι πέρασε ερωτευμένο το καλοκαίρι του στη Σαντορίνη και τη Ρόδο (όπου ζει μόνιμα η Ξένια Παναγιωτοπούλου) και τώρα βρίσκεται στην τελική ευθεία για τον γάμο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση