GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εμπλοκή με τον Κουρουμπλή! Άγριο παρασκήνιο για το υπουργείο Υγείας. Θα παραμείνει ο Δημόπουλος;

Από την Σμαράγδα Κοκκόρη. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ.  Αν και μέχρι χθες το βράδυ φαινόταν "κλειδωμένο" το όνομα του Π. Κουρουμπλή για ...

Από την Σμαράγδα Κοκκόρη.
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ. 

Αν και μέχρι χθες το βράδυ φαινόταν "κλειδωμένο" το όνομα του Π. Κουρουμπλή για το υπουργείο Υγείας, πριν από λίγη ώρα προέκυψε σοβαρή εμπλοκή σύμφωνα με πληροφορίες του press-gr. 
Από το εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ εκδηλώθηκαν σοβαρές αντιδράσεις για την επάνοδό του στο υπουργείο. Αντιδρά και ο γενικός γραμματέας του υπουργείου (και επικεφαλής του τομέα Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ) Γιάννης Μπασκόζος και ο μέχρι πρότινος αναπληρωτής υπουργός Ανδρέας Ξάνθος τον οποίο προτιμούν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στο χώρο της Υγείας.
Η άλλη λύση που είναι στο τραπέζι είναι να παραμείνει ο υπηρεσιακός υπουργός Θάνος Δημόπουλος. Η σκέψη αυτή υπάρχει στο Μέγαρο Μαξίμου και προφανώς περιμένουν την απάντηση του ιδίου.
Οσο για τον κ. Κουρουμπλή, φαίνεται ότι του έχει προταθεί να μετακινηθεί σε άλλο υπουργείο ααλλά ο ίδιος δεν το δέχεται. Μέχρι στιγμής τουλάχιστον.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση