GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι είπαν Τσίπρας και Μεϊμαράκης στο πρώτο ανεπίσημο ντιμπέιτ - ΦΩΤΟ

Το αεροδρόμιο του Ηρακλείου αποτέλεσε το «γήπεδο» για το πρώτο ανεπίσημο ντιμπέιτ ανάμεσα στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα και τον πρόε...

Τι είπαν Τσίπρας και Μεϊμαράκης στο πρώτο ανεπίσημο ντιμπέιτ - ΦΩΤΟ

Το αεροδρόμιο του Ηρακλείου αποτέλεσε το «γήπεδο» για το πρώτο ανεπίσημο ντιμπέιτ ανάμεσα στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα και τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Βαγγέλη Μεϊμαράκη, μετά την τυχαία συνάντησή που είχαν.

Οι δύο πολιτικοί αρχηγοί, βρέθηκαν μαζί στην αίθουσα VIP του αεροδρομίου καθώς η πτήση του κ. Μεϊμαράκη, έφτασε στο Ηράκλειο Κρήτης, την ώρα που ο κ. Τσίπρας περίμενε την δική του πτήση για να αναχωρήσει.

Συνεργάτες του κ. Μεϊμαράκη, τον ενημέρωσαν για την παρουσία του Αλέξη Τσίπρα στο αεροδρόμιο και η πρώτη «ανεπίσημη» συνάντησή τους, ήταν γεγονός. «Εκεί είναι ο κ. Τσίπρας», είπαν οι συνεργάτες του με τον κ. Μεϊμαράκη να απαντά: «Που είναι, να πάμε να τον δούμε, να κάνουμε ντιμπέιτ».

Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση