GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μια πραγματική μυσταγωγία στο Κυριακάτικο σχολείο μεταναστών στον Κολωνό...

Μυσταγωγία πραγματική σήμερα στο Κυριακάτικο σχολείο μεταναστών στην οδό Άργους στον Κολωνό. Κάθε ηλικίας, κάθε κοινωνικής τάξης και με ...

Μυσταγωγία πραγματική σήμερα στο Κυριακάτικο σχολείο μεταναστών στην οδό Άργους στον Κολωνό. Κάθε ηλικίας, κάθε κοινωνικής τάξης και με κάθε μέσον (ακόμη και με ταξί!) άνθρωποι προσέρχονταν ως αργά για να παραδώσουν πράγματα (ό,τι μπορούσε ο καθένας) για τους κατατρεγμένους συνανθρώπους.

Όλα γίνονταν σιωπηλά, με μια απροσδιόριστη τάξη (ευλάβεια, θα μπορούσες να πεις) και με μια βαθιά συνειδητότητα. Πιο εντυπωσιακή η παρουσία νέων ανθρώπων που ίσως αξίζουν μεγαλύτερου σεβασμού μας. 

Τέτοια ήταν η προσφορά που γέμισαν κυριολεκτικά ΟΛΟΙ οι όροφοι του παλιού κτιρίου και δεν μπορούσαν να δεχτούν άλλα! Και μια περίπτωση γυναίκας με τζιπ (από ακριβό προάστιο έδειχνε) που το είχε γεμίσει με κούτες, πολλές κούτες. Μόνη της, τις μετέφερε σεμνά  (σαν να εκπλήρωνε κάποιο τάμα) κι όταν της είπαν ότι δεν υπήρχε πια άλλος χώρος, πήγε τις υπόλοιπες στον Ελαιώνα αλλά εκεί της απάντησαν (τι κρίμα...) ότι δεν χρειάζονταν άλλα πράγματα. 

Αυτή ναι, είναι πραγματική ΕΛΠΙΔΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση