GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Ο Μπόλαρης διαψεύδει τον εαυτό του! Τι δήλωνε (ως υφυπουργός του ΠΑΣΟΚ) για τις οροθετικές...

Ο υπουργός του Τσίπρα, που και για τον ΣΥΡΙΖΑ, είναι "καθαρός", με ανακοίνωση του, θέλει να ξαναγράψει την ιστορία, και λέει ό...

Ο υπουργός του Τσίπρα, που και για τον ΣΥΡΙΖΑ, είναι "καθαρός", με ανακοίνωση του, θέλει να ξαναγράψει την ιστορία, και λέει ότι δεν είχε εμπλοκή με το πογκρόμ που είχε εξαπολύσει ο Λοβέρδος και αυτός ως υφυπουργός υγείας εναντίον οροθετικών γυναικών. Συγκεκριμένα είπε:
«Υπάρχουν σκοπιμότητες, πρόκειται για ένα ανύπαρκτο ζήτημα με το οποίο δεν έχω καμία εμπλοκή ούτε στο τύπο ούτε στην ουσία» δήλωσε το πρωί της Πέμπτης ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης απαντώντας με τον τρόπο αυτό στα όσα υποστήριξε το τμήμα Δικαιωμάτων του κυβερνώντος κόμματος το οποίο επανέφερε την «φρικτή υπόθεση διαπόμπευσης των οροθετικών» το 2012 όταν, δηλαδή, ο κ. Μπόλαρης ήταν υφυπουργός Υγείας.
ΨΕΥΔΕΣΤΑΙ ΚΥΡΙΕ ΜΠΟΛΑΡΗ!
Παρουσιάζουμε βίντεο, από τις 3 Μαϊου του 2012, που ο κύριος Μπόλαρης, ως υφυπουργός Υγείας της κυβέρνησης Παπαδήμου, υπερασπιζόταν τις τότε άθλιες μεθοδεύσεις του Υπουργείου Υγείας, στον ΣΚΑΙ.Στο συγκεκριμένο βίντεο, υπερασπίζεται την δημοσιοποίηση των ονομάτων των οροθετικών γυναικών ξεκάθαρα (μετά το 7ο λεπτό):
Πηγή: http://anemosantistasis.blogspot.com/2015/09/video_24.html#ixzz3mgzz0s6r

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση