GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Τρέχει" να προλάβει το ματς με την Γκαμπάλα ο Μπερμπάτοφ

Στη Θεσσαλονίκη επέστρεψε ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, ο οποίος μετά την παρουσίασή του από τον ΠΑΟΚ αναχώρησε για την πατρίδα του για να μαζ...

Στη Θεσσαλονίκη επέστρεψε ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, ο οποίος μετά την παρουσίασή του από τον ΠΑΟΚ αναχώρησε για την πατρίδα του για να μαζέψει κάποια ακόμα πράγματα και να εγκατασταθεί μόνιμα στη συμπρωτεύουσα. 

Αυτές τις μέρες ο Βούλγαρος επιθετικός ψάχνει σε συνεργασία με την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ το σπίτι που θα του παρέχει όλες τις ανέσεις και θα πληρώσει ο Ιβάν Σαββίδης, αφού είναι μέρος της συμφωνίας των δύο πλευρών. 

Στο καθαρά αγωνιστικό, ο 35χρονος φορ θέλει να εκμεταλλευτεί το διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος, προκειμένου να καλύψει το χαμένο έδαφος όσον αφορά τη φυσική του κατάσταση. 

Ο διεθνής άσος έχει θέσει ως στόχο για το ντεμπούτο του το πρώτο παιχνίδι της ομάδας στο Europa League, όπου στις 17 του μήνα θα αντιμετωπίσει στο Αζερμπαϊτζάν την Γκαμπάλα. 

Ο Μπερμπάτοφ συμμετέχει χθες κανονικά στο πρόγραμμα της ομάδας, αφού ο Τούντορ δούλεψε περισσότερο στην τακτική και ήταν πιο ήπιο εν όψει της σημερινής φιλικής αναμέτρησης με την Κ20.

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση