GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μπαλάφας: Υλοποίηση των δεσμεύσεων με κοινωνική ευαισθησία

«Είναι γεγονός ότι υπάρχουν σημαντικές αρνητικές πλευρές στη συμφωνία –γι’ αυτό και πληρώσαμε σημαντικό τίμημα- τις οποίες αποδεχθήκαμε βέβα...

Μπαλάφας: Υλοποίηση των δεσμεύσεων με κοινωνική ευαισθησία

«Είναι γεγονός ότι υπάρχουν σημαντικές αρνητικές πλευρές στη συμφωνία –γι’ αυτό και πληρώσαμε σημαντικό τίμημα- τις οποίες αποδεχθήκαμε βέβαια, γιατί η άλλη λύση ήταν να πάμε στη δραχμή κι αυτό θα σήμαινε την απόλυτη καταστροφή» τόνισε ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Μπαλάφας, μιλώντας στην εκπομπή του Κώστα Χαρδαβέλλα και της Αγγελικής Λάζου στον Realfm 97,8.

Ο κ. Μπαλάφας συνέχισε λέγοντας: «Το βασικό λοιπόν κριτήριο για την κυβέρνηση και για το ποια κυβέρνηση μπορεί να το κάνει αυτό, είναι ο τρόπος που θα υλοποιήσει την πλευρά αυτή. Δηλαδή, τις αρνητικές δεσμεύσεις που έχει αυτή η συμφωνία» σημείωσε ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρόσθεσε χαρακτηριστικά:

«Η λέξη κλειδί είναι να υλοποιηθούν (οι δεσμεύσεις) με κοινωνική ευαισθησία».

Ακούστε το ηχητικό:

1 σχόλιο

  1. ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΟ ΟΧΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΗΣ 5ης ΙΟΥΛΙΟΥ 2015 ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΚΑΜΙΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ !
    ΟΠΟΙΑ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΘΕΙ ΝΑ ΣΧΗΜΑΤΙΣΘΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΕΚΠΤΩΤΗ !!!
    ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΚΕΔΕΣ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΩΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΟΣΑ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ !!
    ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΥΠΑΚΟΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΤΩΠΑ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση