GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αυτοί είναι οι στόχοι της προεκλογικής καμπάνιας του ΣΥΡΙΖΑ

Τους στόχους της προεκλογικής καμπάνιας του ΣΥΡΙΖΑ που ξεκίνησε στις 3 Σεπτεμβρίου, αναλύει η Κουμουνδούρου. Στόχοι της είναι, σύμφωνα με...

Αυτοί είναι οι στόχοι της προεκλογικής καμπάνιας του ΣΥΡΙΖΑ
Τους στόχους της προεκλογικής καμπάνιας του ΣΥΡΙΖΑ που ξεκίνησε στις 3 Σεπτεμβρίου, αναλύει η Κουμουνδούρου.
Στόχοι της είναι, σύμφωνα με κύκλους του κόμματος:
  • να αναδείξει το κυβερνητικό έργο που υλοποιήθηκε μέσα σε εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες τους προηγούμενους 7 μήνες  
  • να προβάλλει το πλεονέκτημα του ΣΥΡΙΖΑ που είναι η αποφασιστική διαπραγματευτική στάση, τόσο στο προηγούμενο διάστημα, όσο και στο μέλλον, στα διάφορα στάδια υλοποίησης της συμφωνίας.
  • να  αναδείξει τους άξονες του κυβερνητικού προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ και, κυρίως, την κεντρική αντίληψη που τους συνδέει, δηλαδή την σύγκρουση με τα μεγάλα συμφέροντα και την διαπλοκή, την στήριξη των πιο αδύναμων και την προώθηση ουσιαστικών θεσμικών αλλαγών για την διαφάνεια και την δημοκρατία.
"Το δημιουργικό κομμάτι της καμπάνιας βασίζεται σε απλούς καθημερινούς ανθρώπους, ενώ θα συμπεριλαμβάνει και στοχευμένα μηνύματα για ειδικές κοινωνικές κατηγορίες.  Η καμπάνια είναι χαμηλού κόστους και υλοποιείται από την ομάδα επικοινωνίας του ΣΥΡΙΖΑ.  Κεντρικό της σύνθημα θα είναι: "ξεμπερδεύουμε με το παλιό-κερδίζουμε το αύριο", αναφέρουν κύκλοι της Κουμουνδούρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση