GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ακόμη πιο νωρίς ανοίγει θύρας φέτος ο Μύλος των Ξωτικών

Ακόμη πιο νωρίς ανοίγει φέτος τις πόρτες του για μικρούς και μεγάλους ο θαυμαστός και αγαπημένος πλέον Μύλος των Ξωτικών στην πρωτεύουσ...

Ακόμη πιο νωρίς ανοίγει θύρας φέτος ο Μύλος των Ξωτικών

Ακόμη πιο νωρίς ανοίγει φέτος τις πόρτες του για μικρούς και μεγάλους ο θαυμαστός και αγαπημένος πλέον Μύλος των Ξωτικών στην πρωτεύουσα των Χριστουγέννων, τα Τρίκαλα. Ο μύλος που κέρδισε εξαιρετικές εντυπώσεις ανοίγει φέτος στις 27 Νοεμβρίου του 2015.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της δημοτικής αρχής, για 5η διαδοχική χρονιά δήμος Τρικκαίων και η e-Trikala AE διοργανώνουν το μεγαλύτερο χριστουγεννιάτικο θεματικό πάρκο της Ελλάδας και καλούν τους επισκέπτες να απολαύσουν με ξεχωριστό τρόπο τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Για φέτος, σημειώνεται, προγραμματίζονται 38 ημέρες λειτουργίας, με πλούσιο και ανανεωμένο πρόγραμμα εκδηλώσεων, δωρεάν διαδραστικά εργαστήρια και πολλές εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους.

Η Οργανωτική Επιτροπή του Μύλου των Ξωτικών καλεί σωματεία, πολιτιστικούς συλλόγους, καλλιτεχνικές ομάδες, εργαστήρια, ωδεία, νεανικά και μαθητικά μουσικά σχήματα, σχολές χορού και όλους όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα εκδηλώσεων του Μύλου, να υποβάλλουν σχετική αίτηση. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή με τη συμπλήρωση ηλεκτρονικής αίτησης στην ιστοσελίδα του Μύλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση