GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέο παγκόσμιο ρεκόρ ταχύτερης σούζας

Ο Rothwell με το τουρμπάτο Hayabusa του πραγματοποίησε το απίστευτο ρεκόρ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Σούζας (για το οποίο σας μιλήσαμε π...

Νέο παγκόσμιο ρεκόρ ταχύτερης σούζας Ο Rothwell με το τουρμπάτο Hayabusa του πραγματοποίησε το απίστευτο ρεκόρ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Σούζας (για το οποίο σας μιλήσαμε πρόσφατα) που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή στο αεροδρόμιο Elvington στην Αγγλία. Τι έδειξε η «παγίδα» στο τέλος της προσπάθειας του Rothwel; 337,64 χλμ./ώρα.
«Δεν μπορώ να το πιστέψω. Πριν από 20 λεπτά έκανα 322,35 χλμ./ώρα. Ξαναβγήκα και έπιασα 337,64 χλμ./ώρα. Δεν μπορώ να το πιστέψω.» ήταν οι δηλώσεις ενός κατά τα άλλα πολύ ψύχραιμου Rothwell αμέσως μετά την προσπάθειά του. Ο Βρετανός διέλυσε κυριολεκτικά το προηγούμενο παγκόσμιο ρεκόρ το οποίο βρισκόταν στα 320,9 χλμ./ώρα.
Στο παραπάνω βίντεο βλέπετε την προσπάθειά του Rothwel on board και στα επόμενα δύο που ακολουθούν βλέπετε το ρεκόρ να κατοχυρώνεται επίσημα αλλά και τις δηλώσεις του πρωταγωνιστή πριν μετά το εκπληκτικό κατόρθωμά του.
Τέλος, να σημειώσουμε πως ο Rothwell βρισκόταν στον πίσω τροχό περισσότερο από ένα χιλιόμετρο, κάτι που ίσως να μην γίνεται αντιληπτό στο βίντεο, σαν απόσταση, λόγω της ταχύτητας που ξεπερνά τα 300 χλμ./ώρα.
Παρουσίαση και δηλώσεις του Rothwell πριν και μετά τα περάσματά του
Το τέλος της προσπάθειας του Rothwell

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση