GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Ευρωπαϊκή Ένωση πρέπει να αποφύγει να κατακερματιστεί

Η Ευρωπαϊκή Ένωση πρέπει να αποφύγει να κατακερματιστεί σε ένα συνονθύλευμα χωρών με διαφορετικούς κανόνες για τα σύνορά της η καθεμία...

Η Ευρωπαϊκή Ένωση πρέπει να αποφύγει να κατακερματιστεί
Η Ευρωπαϊκή Ένωση πρέπει να αποφύγει να κατακερματιστεί σε ένα συνονθύλευμα χωρών με διαφορετικούς κανόνες για τα σύνορά της η καθεμία, γεγονός που θα είχε ως αποτέλεσμα να βρεθούν χιλιάδες πρόσφυγες σε "νομικό κενό", προειδοποίησε με ανακοίνωσή της η Ύπατη Αρμοστεία των Ηνωμένων Εθνών για τους Πρόσφυγες (UNHCR).
Η Ύπατη Αρμοστεία τόνισε με ανακοίνωση που εξέδωσε από τη Γενεύη ότι οι αποφάσεις που θα ληφθούν στην αυριανή σύνοδο των υπουργών Εσωτερικών και Δικαιοσύνης των χωρών-μελών της ΕΕ θα είναι "ακόμη κρισιμότερες".
Νωρίτερα, η Γερμανία επανέφερε τους μεθοριακούς ελέγχους στα σύνορα με την Αυστρία ενώ και η Τσεχία ανακοίνωσε ότι ενισχύει τα μέτρα που λαμβάνει στα δικά της σύνορα για να αντιμετωπίσει την κατάσταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση