GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Σαλίνο έρχεται στο παιχνίδι με την Ξάνθη

Ο Σαλίνο βλέπει τον κόσμο από τα 169 εκατοστά αλλά στο παιχνίδι με την Μπάγερν Μονάχου «ψήλωσε» και έδειξε στον Μάρκο Σίλβα πως μπορεί...

Ο Σαλίνο έρχεται στο παιχνίδι με την Ξάνθη
Ο Σαλίνο βλέπει τον κόσμο από τα 169 εκατοστά αλλά στο παιχνίδι με την Μπάγερν Μονάχου «ψήλωσε» και έδειξε στον Μάρκο Σίλβα πως μπορεί να τον υπολογίζει και σε μια ακόμη θέση. Απέναντι στους Βαυαρούς του ανατέθηκε ειδικός ρόλος στα χαφ, μια θέση καθόλου άγνωστη στον Βραζιλιάνο, μιας και ήταν η φυσική του έως ότου ο Λεονάρντο Ζαρντίμ τον μετατόπισε στο δεξί άκρο της άμυνας στην Μπράγκα.

Η επιβράβευση θα έρθει άμεσα για τον 30χρονο που έχει αποδειχθεί μεγάλο εργαλείο και πιστός στρατιώτης. Στο δύσκολο ματς με την Ξάνθη υπάρχουν σοβαρές σκέψεις να πάρει και πάλι φανέλα βασικού. Όχι στα χαφ μιας και δεν υπάρχει λόγος να «φορτωθεί» το κέντρο, αλλά σε θέση μπακ. Κατά πάσα πιθανότητα στα αριστερά (έχει χρησιμοποιηθεί ξανά εκεί) αντί του Μαζουακού που ήταν έξω από τα νερά του στο ματς της περασμένης Τετάρτης.

Η αναμέτρηση στα «Πηγάδια» (Τρίτη, 22/9) θα είναι από τις δυσκολότερες εκτός έδρας αποστολές για τους «ερυθρόλευκους». Ο Πορτογάλος τεχνικός θα έχει και πάλι στη διάθεσή του τον Μιλιβόγεβιτς, αλλά είτε με τους Ακρίτες, είτε με τον ΠΑΣ Γιάννινα θα πρέπει να μοιράσει τον χρόνο και στον Κασάμι, ο οποίος θα κληθεί να αντικαταστήσει τον Σέρβο (εκτίει τη δεύτερη αγωνιστική της ποινής του στην Ευρώπη) με την Άρσεναλ παίζοντας στο πλάι του Καμπιάσο.

Από εκεί και πέρα ο Φορτούνης θα αναλάβει ηγετικό ρόλο σε μια χρονική περίοδο που χρειάζεται ακόμη περισσότερο απόντος του Τσόρι, ενώ στην επίθεση ο Φινμπόγκασον θα πάρει κι αυτός με την σειρά του χρόνο ώστε να βρει ρυθμό, γκολ και να ανέβει ψυχολογικά ενόψει της απαιτητικής συνέχειας με τον Ιντέγε να δείχνει ήδη άνετος στο Λιμάνι.
πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση