GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λαφαζάνης: Είμαστε σκλάβοι και η χώρα μας προτεκτοράτο

«Δεν είμαστε κόμμα της δραχμής», ανέφερε ο πρόεδρος της ΛΑΕ, Παναγιώτης Λαφαζάνης μιλώντας στον ΑΝΤ1. Επεσήμανε ότι το τρίτο μνημόνιο ε...

Λαφαζάνης: Είμαστε σκλάβοι και η χώρα μας προτεκτοράτο

«Δεν είμαστε κόμμα της δραχμής», ανέφερε ο πρόεδρος της ΛΑΕ, Παναγιώτης Λαφαζάνης μιλώντας στον ΑΝΤ1. Επεσήμανε ότι το τρίτο μνημόνιο επιχειρεί να ξεπουλήσει τη χώρα και υπογράμμισε πως θέλει να καταργήσει τη λιτότητα. «Το συκώτι του Τσίπρα το φάγανε οι δανειστές, όχι εγώ» υπογράμμισε.

Τόνισε ότι ο ίδιος έχει καταψηφίσει τη συμφωνία της 20ης Φεβρουαρίου και πρόσθεσε «είχαμε θεμελιώδεις διαφωνίες μέσα στο ΣΥΡΙΖΑ».

«Όταν πας σε μια διαπραγμάτευση πρέπει να προετοιμάζεις μια εναλλακτική λύση. Αυτό με επιμονή λέγαμε ότι πρέπει να το κάνει η κυβέρνηση», ανέφερε και αναφερόμενος στον Αλέξη Τσίπρα και το ΣΥΡΙΖΑ είπε: «Βάλανε την ευρωζώνη και τα συμφέροντα του κατεστημένου πάνω από τα συμφέροντα του ελληνικού λαού. Τα μνημόνιο μπαίνουν πάνω από το λαό. Αυτό πρέπει να το τελειώσουμε».

Ο ίδιος είπε ότι το κόμμα του έχει εναλλακτική λύση για να «φύγουμε από τα μνημόνια». «Είμαστε προτεκτοράτο. Είμαστε σκλάβοι. Αυτή είναι η πραγματικότητα».

Απαντώντας στο ερώτημα ποια είναι η εναλλακτική που προτείνει σημείωσε: «Η λύση είναι να εθνικοποιήσουμε τις τράπεζες. Οι καταθέσεις θα είναι εγγυημένες. Δε χρειάζεται ειδικά λεφτά η χώρα. Το χρέος είναι αβίωτο δεν γίνεται η Ελλάδα να το πληρώνει. Εμείς να πάμε σε διακοπή αποπληρωμής του χρέους».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση