GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Ενότητας

Η Λαϊκή Ενότητα έδωσε στη δημοσιότητα τα ονόματα των υποψηφίων για την εκλογική μάχη της 20ης Σεπτεμβρίου, στα οποία , όπως τονίζεται στην ...

Η Λαϊκή Ενότητα έδωσε στη δημοσιότητα τα ονόματα των υποψηφίων για την εκλογική μάχη της 20ης Σεπτεμβρίου, στα οποία , όπως τονίζεται στην ανακοίνωση του κόμματος, κυρίαρχη είναι η παρουσία της ελληνικής νεολαίας, των γυναικών, των εκπροσώπων κοινωνικών κινημάτων και του συνδικαλιστικού κινήματος.
Στην Α’ Αθηνών ηγείται η Ζωή Κωνσταντοπούλου ακολουθεί η Μαρία Μπόλαρη και η Δέσποινα Σπανού.
Στην Β’ Αθήνας  διεκδικούν έδρα – με σειρά προτεραιότητας – οι Δημήτρης Στρατούλης, Νάντια Βαλαβάνη και Κώστας Ησυχος. Στην πρώτη θέση της Κοζάνης, μετά την μετακίνηση της Ραχήλ Μακρή, τοποθετείται η Ευγενία Ουζουνίδου.
Στην Αττική η Ραχήλ Μακρή πίσω από την Παναγιώτη Λαφαζάνη ο οποίος είναι επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο της Β’ Πειραιά ενώ την δεύτερη έδρα ως πρόεδρος του κόμματος θα την διεκδικήσει στο υπόλοιπο Αττικής.
Στην Α’ Πειραιά, επικεφαλής, ο Στάθης Λεουτσακος, στο Ηράκλειο Κρήτης ο Μιχάλης Κριτσωτάκης και στα Χανιά ο Γιώργος Ρωμανιάς (5ος), στην Καστοριά ο Βαγγέλης Διαμαντόπουλος, στην Φθιώτιδα ο Βασίλης Κυριακάκης.
Ο Αλέκος Αλαβάνος δεν τοποθετήθηκε τελικά επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο της περιφέρειας Ιωαννίνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση