GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το Παρίσι στέλνει με τους Γιατρούς του Κόσμου φάρμακα στους Αθηναίους

Φάρμακα και υλικό αξίας 75.000 ευρώ φτάνουν αύριο στον Κόμβο Αλληλοβοήθειας Πολιτών του δήμου Αθηναίων,  δωρεά του δήμου του Παρισιού ...

Το Παρίσι στέλνει με τους Γιατρούς του Κόσμου φάρμακα στους Αθηναίους
Φάρμακα και υλικό αξίας 75.000 ευρώ φτάνουν αύριο στον Κόμβο Αλληλοβοήθειας Πολιτών του δήμου Αθηναίων,  δωρεά του δήμου του Παρισιού και της δημάρχου της γαλλικής πρωτεύουσας κυρίας Anne Hidalgo.
Τα φάρμακα θα χρησιμοποιηθούν για τις ανάγκες των κατοίκων της Αθήνας και απευθύνονται στα έξι Δημοτικά Ιατρεία, όπως επίσης για τους ωφελούμενους του Κοινωνικού Φαρμακείου του Δήμου.
Τα φάρμακα θα παραδοθούν παρουσία του δημάρχου Αθηναίων κ. Γιώργου Καμίνη από τον πρόεδρο των «Γιατρών του Κόσμου», Νικήτα Κανάκη.
Σε ανακοίνωση του Δήμου τονίζεται ότι «η δωρεά αποτελεί έμπρακτη απόδειξη της στενής συνεργασίας που έχει αναπτυχθεί μεταξύ των δημάρχων των δύο ευρωπαϊκών πρωτευουσών και ανακοινώθηκε σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ο κ. Καμίνης με τη δήμαρχο Παρισιού. Σύμφωνα με την κυρία Hidalgo, η δωρεά αυτή αποτελεί την πρώτη πράξη υλικής συνδρομής στην Αθήνα».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση