GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κακή κι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ η διοργάνωση της εκδήλωσης για τον καρκίνο του μαστού...

Andreas Loverdos Συμμετείχα, μαζί με 20000 άλλους πολίτες,στα 5km της εκδήλωσης για την πρόληψη/προστασία του καρκίνου του μαστού. Κάπο...

Andreas Loverdos
Συμμετείχα, μαζί με 20000 άλλους πολίτες,στα 5km της εκδήλωσης για την πρόληψη/προστασία του καρκίνου του μαστού. Κάπου είχα διαβάσει πως ήταν η 7η φορά που διοργανωνόταν μια τέτοια εκδήλωση και συμπέρανα πως υπήρχε χρήσιμη εμπειρία.
Κακώς συμπέρανα. Η διοργάνωση εξέλαβε τους χιλιάδες πολίτες ως φόντο δημοσίων σχέσεων. Χάθηκε να ρωτήσουν πχ τον ΣΕΓΑΣ για το πώς διοργανώνονται παρόμοιες πολυπληθείς εκδηλώσεις. Στο Μαραθώνιο και τον Ημιμαραθώνιο Αθηνών οι συμμετοχές είναι πολλαπλάσιες, αλλά οι διοργανωτές προστατεύουν τόσο τη σωματική ακεραιότητα των συμμετεχόντων,όσο και την ποιότητα της άθλησης.
Αντιθέτως σήμερα:
 α.Δεν ακούγονταν τα παραγγέλματα και πηγαίναμε σαν αγέλη. 
β.12 λεπτά μετά την εκκίνηση δεν είχαν φύγει ούτε οι μισοί, άρα σε λίγα λεπτά που θα κατέφθαναν οι πρώτοι δεν θα μπορούσαν να τερματίσουν.Γι'αυτό ίσως μετέφεραν τον τερματισμό, μικραίνοντας τη διαδρομή χωρίς να ενημερώσουν. Στεναχωριόμουν που άκουγα πολλούς να υπολογίζουν το χρόνο τους, μη έχοντας καταλάβει τη λαθραία σύντμηση της διαδρομής. 
γ.Το χειρότερο όμως ήταν, πως ο συνωστισμός ήταν τόσο έντονος κι επικίνδυνος που αν συνέβαινε κάποιο απρόοπτο θα θρηνούσαμε θύματα.Κι ανάμεσά μας ήταν χιλιάδες μικρά παιδιά!!!
Έχω συμμετάσχει σε δεκάδες παρόμοιες εκδηλώσεις, πολλές των οποίων ήταν παρα πολύ μαζικότερες από τη σημερινή. Οι διοργανώσεις μπορεί να ήταν άλλες μέτριες ή κακές, κι άλλες άψογες, ωστόσο καμμία δεν ήταν τόσο κακή κι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ όσο η σημερινή.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση