GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα ανταλλάγματα των δανειστών για το τρίτο μνημόνιο

Ευρωπαϊκά κεφάλαια που μπορούν να φτάσουν κοντά στα 50 δισ. ευρώ ως το τέλος του χρόνου υπόσχονται οι Ευρωπαίοι εταίροι μας αν η ελληνική ...

Τα ανταλλάγματα των δανειστών για το τρίτο μνημόνιο
Ευρωπαϊκά κεφάλαια που μπορούν να φτάσουν κοντά στα 50 δισ. ευρώ ως το τέλος του χρόνου υπόσχονται οι Ευρωπαίοι εταίροι μας αν η ελληνική κυβέρνηση «υιοθετήσει» το τρίτο μνημόνιο και αρχίσει να το υλοποιεί κανονικά. Μήνας κλειδί για όλα αυτά θα είναι ο επόμενος.
Τον Οκτώβριο αν η νέα kυβέρνηση είναι έτοιμη και λειτουργική θα πρέπει να γίνει η πρώτη αξιολόγηση του τρίτου μνημονίου να αποφασιστούν τα μέτρα που θα πρέπει να ληφθούν μέχρι και το τέλος του 2016 και να ξεκινήσει η διαπραγμάτευση για την ελάφρυνση του χρέους.
Σε αντάλλαγμα οι εταίροι και πιστωτές μας έχουν δεσμευτεί για την κάλυψη των χρηματοδοτικών αναγκών την ανακεφαλαιαοποίηση των τραπεζών και περίπου 5 δις ευρώ για ανάπτυξη μέσω του ΕΣΠΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση