GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κωνσταντοπούλου: Πάμε σε εκλογές... Σόιμπλε

Σχολιάζοντας την διεξαγωγή των εκλογών η Ζωή Κωνσταντοπούλου τόνισε στον ΣΚΑΪ ότι οι εκλογές αυτές είναι κατά παραγγελία των δανειστών, ...

Κωνσταντοπούλου: Πάμε σε εκλογές... Σόιμπλε
Σχολιάζοντας την διεξαγωγή των εκλογών η Ζωή Κωνσταντοπούλου τόνισε στον ΣΚΑΪ ότι οι εκλογές αυτές είναι κατά παραγγελία των δανειστών, «είναι εκλογές Σόιμπλε».
Μάλιστα όπως είπε ο λαός έδωσε 62% «όχι» στο δημοψήφισμα, η κυβέρνηση έκανε «ναι» το όχι. «Με θλίβει ότι μια κυβέρνηση που εξελέγη με αντιμνημονιακό πρόγραμμα, έφερε τρίτο μνημόνιο» σημείωσε.
«Δεν έφυγα ποτέ από τον ΣΥΡΙΖΑ. Τον ΣΥΡΙΖΑ διέλυσε ο πρόεδρός του. Πάλεψα μέχρι τέλους για την υπεράσπιση της δημοκρατίας», τόνισε η πρόεδρος της Βουλής.
Σχολιάζοντας τα όσα ακούγονται περί σύγκρουσης της κυβέρνησης με την Ευρώπη η Ζωή Κωνσταντοπούλου δήλωσε: «Γελάω πικρά όταν ακούω για σύγκρουση με την ΕΕ» και πρόσθεσε ότι η Δημοκρατία στην χώρα μας έχει καταλυθεί.
«Εχει καταλυθεί η δημοκρατία στη χώρα μας. Αυτή τη στιγμή το κοινοβούλιο νομοθετεί κατά παραγγελία» σημείωσε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Είναι γραμμένα στη συμφωνία της 13ης Ιουλίου όλα αυτά που στοιχειοθετούν κατάλυση της δημοκρατίας. Απειλούν τον ελληνικό λαό με εξαθλίωση. Είναι εσχάτη προδοσία όλων όσων συμπράτουν σε αυτό το καθεστώς αποικίας και εξαναγκασμού του κοινοβουλίου να νομοθετεί κατά παραγγελία».
Η κ. Κωνσταντοπούλου ανέφερε ότι δεν έμαθε ποτέ για την παραίτηση της κυβέρνησης. «Η παραίτηση της κυβέρνησης έγινε σε συνεννόηση με τους δανειστές και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και από την Πρόεδρο της Βουλής το απέκρυψε. Η ενημέρωση δεν ήταν πλήρης ούτε η δέουσα για τη συμφωνία της 13ης Ιουλίου».



Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση