GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μπεν Άφλεκ - Τζένιφερ Λόπεζ: Απλώς φίλοι

Φωτιά είχαν πάρει το περασμένο διάστημα τα ξένα μέσα μαζικής ενημέρωσης για το τι πραγματικά έφταιξε και χώρισε μετά από δέκα χρόνια γ...

Μπεν Άφλεκ - Τζένιφερ Λόπεζ: Απλώς φίλοι
Φωτιά είχαν πάρει το περασμένο διάστημα τα ξένα μέσα μαζικής ενημέρωσης για το τι πραγματικά έφταιξε και χώρισε μετά από δέκα χρόνια γάμου ο Μπεν Άφλεκ με την Τζένιφερ Γκάρνερ.
Πολλά γράφτηκαν για προβλήματα αλκοολισμού που έχει ο διάσημος ηθοποιός, αλλά και ότι ο Αφλεκ έχει επανασυνδεθεί με την προ δεκαετίας αρραβωνιαστικιά του Τζένιφερ Λόπεζ.
Ωστόσο σε δημοσίευμα του HollywoodLife.com, που επικαλείται ανώνυμη πηγή που βρίσκεται κοντά στον 43χρονο ηθοποιό ένα από τα προβλήματα που οδήγησε τελικά στον χωρισμό του ζευγαριού ήταν ο έλεγχος που ασκούσε η Τζεν σε σχέση με τις φιλίες που διατηρούσε ο Μπεν με τις πρώην του.
Όπως επισημαίνει η ιστοσελίδα μεταξύ του Αφλεκ και JLo δεν συμβαίνει τίποτα το πονηρό. Απλώς οι δυο τους παραμένουν καλοί φίλοι και η 46χρονη τραγουδίστρια συμπαραστέκεται στον ηθοποιό μετά την επίσημη κατάθεση και του διαζυγίου με την Τζεν.
«Ο Μπεν και η JLo, μιλάνε και στέλνουν ο ένας στον άλλον γραπτά μηνύματα από τότε που χώρισε με την Τζένιφερ. Ο Μπεν ποτέ δεν αισθάνθηκε ότι μπορούσε να διατηρεί επαφές με πρώην σχέσεις του γιατί αυτό θα έκανε την Τζένιφερ να ζηλέψει και να θυμώσει», αποκάλυψε η ανώνυμη πηγή στο HollywoodLife.com.
Έτσι συνεχίζει ότι όταν έγινε γνωστός ο χωρισμός του ζευγαριού η JLo ήρθε σε επαφή με τον πρώην αγαπημένο της για να τον συμπαρασταθεί. Από τότε έχουν μιλήσει αρκετές φορές.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση