GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στ. Θεοδωράκης: Αποφασισμένοι για μικρούς και δίκαιους συμβιβασμούς

Στην ιδιαίτερη πατρίδα του τα Χανιά, όπου είναι και υποψήφιος, άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα ο επικεφαλής του Ποταμιού. Ο Σταύρος Θεο...

Στ. Θεοδωράκης: Αποφασισμένοι για μικρούς και δίκαιους συμβιβασμούς

Στην ιδιαίτερη πατρίδα του τα Χανιά, όπου είναι και υποψήφιος, άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα ο επικεφαλής του Ποταμιού. Ο Σταύρος Θεοδωράκης εμφανίστηκε αποφασισμένος για μικρούς και δίκαιους συμβιβασμούς, προκειμένου να δημιουργηθεί βιώσιμο κυβερνητικό σχήμα ενώ εξέφρασε την ελπίδα ο κόσμος να ψηφίσει.

"Ελπίζω να έχουμε μικρή αποχή, ο κόσμος να πάει να ψηφίσει αλλιώς για το μέλλον των παιδιών του, να μη γυρίσουμε στα παλιά, στον  Γενάρη του 2015, αλλά να γυρίσουμε μπροστά, να κάνουμε ένα άλμα στο μέλλον. Η Ελλάδα μπορεί και η Κρήτη και τα Χανιά δείχνουν το δρόμο"

Ερωτηθείς για την επόμενη ημέρα των εκλογών δήλωσε: "Η αυριανή μέρα είναι μέρα δουλειάς και είμαστε αποφασισμένοι για μικρούς και δίκαιους συμβιβασμούς. Πρέπει να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο νέων εκλογών και πρέπει να δούμε πως με μικρούς συμβιβασμούς θα δημιουργήσουμε μία νέα χώρα".

"Ας ξεχάσουμε αυτά που λέγαμε προεκλογικά ως προς την αντιπαράθεση και να συζητήσουμε όλα αυτά που λέγαμε προεκλογικά αν τα λέγαμε για το πως θα λύσουμε τα προβλήματα. Να συζητήσουμε πως θα αλλάξουμε τη ζωή μας ,τη ζωή των παιδιών μας.

Το παν είναι να έχουμε διάθεση να συνεργαστούμε. Το πώς θα εξαρτηθεί από την ψήφο του ελληνικού λαού. Εμείς θα προσπαθήσουμε να γίνουμε η μηχανή των αλλαγών, η μηχανή των μεταρρυθμίσεων. Τη χώρα δεν πρέπει να την γκρεμίσουμε αλλά να την αλλάξουμε", σημείωσε χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση