GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ψήφισε ο Δημήτρης Κουτσούμπας - Ζήτησε ανοιχτά διόδια από τη Θάνου

«Ο λαός να αξιοποιήσει την πείρα του, να πάει μαζικά στην κάλπη, να ενισχύσει τη μόνη δύναμη που μπορεί να πάει και αύριο μαζί του, μπρ...

Ψήφισε ο Δημήτρης Κουτσούμπας - Ζήτησε ανοιχτά διόδια από τη Θάνου

«Ο λαός να αξιοποιήσει την πείρα του, να πάει μαζικά στην κάλπη, να ενισχύσει τη μόνη δύναμη που μπορεί να πάει και αύριο μαζί του, μπροστά, που της έχει εμπιστοσύνη, που έχει δείξει συνέπεια και αυτό είναι το ΚΚΕ» είπε μετά την ψηφοφορία στο 2ο Γυμνάσιο Νέας Ιωνίας ο γγ του κόμματος Δημήτρης Κουτσούμπας.

«Καλούμε όλους να πάνε στην κάλπη, να μην καθίσουν σπίτι. Είναι κρίσιμες εποχές, έρχονται κρίσιμες μέρες και με ένα δυνατό ΚΚΕ μπορούμε να ανοίξουμε το δρόμο για ένα καλύτερο αύριο για εμάς και τα παιδιά μας» είπε.

Ο γγ αναφέρθηκε και στο θέμα των διοδίων, που όπως είπε είναι και σήμερα επί πληρωμή. Ο κ. Κουτσούμπας μίλησε με την κ. Θάνου, όπως επισήμανε, που του είπε ότι θα επιληφθεί του θέματος. «Δεν μπορεί ο λαός ακόμα και σήμερα να πληρώνει χαράτσια στους δρόμους που έπρεπε να είναι λαϊκή περιουσία» είπε.

Ζήτησε ανοιχτά διόδια

Ο Γενικός Γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, πραγματοποίησε τηλεφωνική παρέμβαση στην υπηρεσιακή πρωθυπουργό Βασιλική Θάνου.

Ο Κουτσούμπας ζήτησε από αυτή την ώρα και μετά τουλάχιστον, να είναι ελεύθερα τα διόδια σε όλη τη χώρα, προκειμένου να διευκολυνθούν οι πολίτες στην άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση