GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΤΙ;

Yannis Siatras Επηρεασμένοι από το “σοκ” που προκάλεσαν οι εξελίξεις των τελευταίων δύο μηνών, οι πολίτες δείχνουν να μην έχουν συνει...

Επηρεασμένοι από το “σοκ” που προκάλεσαν οι εξελίξεις των τελευταίων δύο μηνών, οι πολίτες δείχνουν να μην έχουν συνειδητοποιήσει την πραγματικότητα που θα ξαναπαρουσιαστεί μπροστά τους αμέσως μετά τις εκλογές.
Καθώς η οικονομία βρίσκεται στο χειρότερο σημείο αυτής της μαρτυρικής πορείας των τελευταίων 5,5 ετών, στο αμέσως προσεχές διάστημα, οι έλληνες φορολογούμενοι θα κληθούν να πληρώσουν φόρους που υπερβαίνουν το ποσό των 14 δισεκατομμυρίων ευρώ. Και αυτή τη φορά θα βρουν απέναντί τους μία νέα Κυβέρνηση, ευρύτερης εκλογικής αποδοχής, αποφασισμένη να υλοποιήσει τα σκληρότερα μέτρα όλης αυτής της περιόδου. Από την άλλη πλευρά -και αυτό είναι κάτι το πολύ δυσμενές- η φωνή όσων θα αντιτίθενται σε όλα αυτά μέσα στο Κοινοβούλιο, κινδυνεύει να είναι ανίσχυρη και ανεπαρκής.
Η συνέχιση της αφαίμαξης των εισοδημάτων των πολιτών θα ρίξει την οικονομία ακόμη πιο βαθιά μέσα στην ύφεση και θα συνεχίσει να προκαλεί τριγμούς και ρήγματα στο πολιτικό σύστημα.
Δυστυχώς, οι δύσκολες μέρες για τη χώρα μας δεν τελειώνουν την Κυριακή των εκλογών, αφού οι “λύσεις” για τις οποίες μας μιλάνε, δεν οδηγούν πουθενά. Το σκοτεινό τούνελ στο οποίο έχουμε μπει από τα τέλη του 2009, παραμένει μακρύ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση