GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σπείρα έκλεβε πολυτελή αυτοκίνητα στην παραλιακή

Η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής εξάρθρωσε εγκληματική ομάδα, τα μέλη της οποίας διέπρατταν κλοπές πολυτελών αυτοκινήτ...

Σπείρα έκλεβε πολυτελή αυτοκίνητα στην παραλιακή
Η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής εξάρθρωσε εγκληματική ομάδα, τα μέλη της οποίας διέπρατταν κλοπές πολυτελών αυτοκινήτων στην παραλιακή ζώνη.
Συγκεκριμένα, συνελήφθη στη Γλυφάδα 51χρονος, υπήκοος Λετονίας, μέλος της σπείρας, ενώ ταυτοποιήθηκαν και αναζητούνται δύο συνεργοί του, μία 42χρονη ημεδαπή και ένας 44χρονος υπήκοος Αρμενίας.
Σύμφωνα με την αστυνομία, τα μέλη της σπείρας, εντόπιζαν τα υποψήφια θύματά τους, τη στιγμή που στάθμευαν τα πολυτελή αυτοκίνητά τους στους χώρους στάθμευσης των πλαζ. Στη συνέχεια τους ακολουθούσαν στην παραλία και εκμεταλλευόμενοι την απουσία τους, αφαιρούσαν αντικείμενα από τις τσάντες τους, ανάμεσά τους και τα κλειδιά του αυτοκινήτου τους. Ένα μέλος της ομάδας αναλάμβανε τότε να αφαιρέσει το αυτοκίνητο από το χώρο στάθμευσης και να το μεταφέρει σε προκαθορισμένο σημείο στην ευρύτερη περιοχή των νοτίων προαστίων. Για να βεβαιωθούν, μάλιστα, ότι τα αυτοκίνητα δεν είχαν εντοπιστεί από τις αρχές, ανά διαστήματα τα μετακινούσαν σε διαφορετικό σημείο.
Μέχρι στιγμής έχει διαπιστωθεί ότι, με την ίδια μεθοδολογία, έχουν αφαιρέσει είκοσι πολυτελή οχήματα από τις περιοχές της Γλυφάδας, Βάρης, Βούλας και Βουλιαγμένης. Από αυτά βρέθηκαν και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους δώδεκα αυτοκίνητα.
Στην κατοχή του συλληφθέντα και σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: 18 κλειδιά αυτοκινήτων, 3 άδειες οδήγησης τρίτων ατόμων, 6 αντίγραφα αδειών κυκλοφορίας, ένα διαβατήριο, πλήθος άλλων αντικειμένων των παθόντων και 2 κινητά τηλέφωνα.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τον παρέπεμψε σε τακτικό ανακριτή, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τη σύλληψη των συνεργών του, καθώς και για τον εντοπισμό και άλλων κλεμμένων αυτοκινήτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση