GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τσίπρας: "Σε αυτή τη μάχη είναι σαν να παίζουμε με παίκτη λιγότερο" - ΒΙΝΤΕΟ

Ποδοσφαιρικούς όρους χρησιμοποίησε ο Αλέξης Τσίπρας περιγράφοντας τη μάχη των εκλογών της Κυριακής.  Σε αυτές τις εκλογές "παίζουμε εκτ...

Τσίπρας: Σε αυτή τη μάχη είναι σαν να παίζουμε με παίκτη λιγότερο - ΒΙΝΤΕΟ

Ποδοσφαιρικούς όρους χρησιμοποίησε ο Αλέξης Τσίπρας περιγράφοντας τη μάχη των εκλογών της Κυριακής.  Σε αυτές τις εκλογές "παίζουμε εκτός έδρας με την έννοια ότι ο διαιτητής δεν παίζει 50 – 50" είπε μιλώντας στο SBC και πρόσθεσε ότι "είναι σαν να παίζουμε με παίκτη λιγότερο". 

"Κάνατε εκλογικές αναμετρήσεις και τις έχετε κερδίσει όλες. Κάποιοι λένε ότι έχει άστρο ο Τσίπρας. Γι’ αυτή την εκλογή, την κρίσιμη της Κυριακής, πιστεύετε ότι την κερδίζετε από τα αποδυτήρια, για να μιλήσουμε με ποδοσφαιρικούς όρους,  ή ότι παίζετε εκτός έδρας και τα πράγματα είναι πιο δύσκολα;" ρωτήθηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. 

"Εκτός έδρας παίξαμε σε όλες τις αναμετρήσεις. Και σ’ αυτή παίζουμε εκτός έδρας με την έννοια ότι ο διαιτητής δεν παίζει 50 – 50… εάν θεωρήσουμε ότι διαιτητής είναι το σύστημα των μέσων ενημέρωσης το οποίο ενημερώνει τον κόσμο. Αλλά, ξέρετε,  καμιά φορά υπάρχουν ομάδες, που πεισμώνουν και παίζουν καλύτερα όταν ο διαιτητής δεν σφυρίζει 50 – 50. Εμείς ανήκουμε σε αυτές τις ομάδες" τόνισε ο κ. Τσίπρας. 

Στο δημοψήφισμα, πάντως, σίγουρα δεν έπαιξε … , σχολίασε ο Βασίλης Ταλαμάγκας στον οποίο παραχώρησε τη συνέντευξη με τον κ. Τσίπρα να απαντά:  "Αυτό είναι γεγονός… και εν πάσει περιπτώσει εγώ θέλω σας πω ότι αισθάνομαι ότι ειδικά σε αυτή τη μάχη, είναι σαν να παίζουμε με παίκτη λιγότερο και παρόλα αυτά, να παίζουμε πολύ καλή μπάλα και να καθαρίζουμε το παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση