GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Διπλό μπλόκο Τσίπρα στον Καμμένο για Νικολόπουλο και Κουϊκ...

Με δυο κατηγορηματικά «όχι» απάντησε ο πρωθυπουργός στις προτάσεις του Πάνου Καμμένου για υπουργοποίηση του Νίκου Νικολόπουλου και για αν...

Με δυο κατηγορηματικά «όχι» απάντησε ο πρωθυπουργός στις προτάσεις του Πάνου Καμμένου για υπουργοποίηση του Νίκου Νικολόπουλου και για ανάληψη του υπουργείου Δημόσιας Τάξης από τον Τέρενς Κουίκ, σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες.
Ο αρχηγός των ΑΝΕΛ έκανε την πρόταση για τον κ. Νικολόπουλο παρότι ήξερε, ήδη από τον Ιανουάριο, ότι στον Σύριζα υπάρχει «απαγορευτικό» για την περίπτωσή του. Η αήθης επίθεση που είχε εξαπολύσει στον gay πρωθυπουργό του Λουξεμβούργου δεν άφηνε κανένα περιθώριο συζήτησης.
Η συζήτηση για τον Τέρενς Κουίκ ήταν διαφορετική. Ουσιαστικά, ο κ. Καμμένος ζήτησε να περάσουν στο κόμμα του και τα δυο υπουργεία των ενστόλων. Το Άμυνας το κρατά ο ίδιος και ήθελε να αναλάβει και το Προστασίας του Πολίτη.
Ο πρωθυπουργός του απάντησε αρνητικά, γνωρίζοντας ότι θα προκαλούσε τεράστιες αντιδράσεις στο εσωτερικό του Σύριζα η ανάληψη αυτού του νευραλγικού υπουργείου από έναν παραδοσιακό δεξιό.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση