GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΒΙΝΤΕΟ: Επίθεση με γιαούρτια στον Κικίλια στην Καβάλα!

Άγνωστος επιτέθηκε έξω από την Αντιπεριφέρεια Καβάλας στον βουλευτή Α’ Αθηνών Βασίλη Κικίλια. Συγκεκριμένα λίγο πριν συναντηθεί με τον Θ...

Άγνωστος επιτέθηκε έξω από την Αντιπεριφέρεια Καβάλας στον βουλευτή Α’ Αθηνών Βασίλη Κικίλια. Συγκεκριμένα λίγο πριν συναντηθεί με τον Θ. Μαρκόπουλο δέχθηκε επίθεση με γιαούρτια ενώ ο δράστης συνελήφθη άμεσα από τους άνδρες της ασφαλείας που συνόδευαν τον βουλευτή. Εικάζεται ότι ο δράστης ανήκει στην Πατριωτική Κίνηση Καβάλας.
Η πληροφορία για τον δράστη της επίθεσης επιβεβαιώθηκε αφού ο πρόεδρος της Πατριωτικής Κίνησης Καβάλας Κώστας Τόνιος ανέβασε το παρακάτω κείμενο στο facebook:
“Πρίν λίγο δυο μέλη μας της Πατριωτικής κίνησης Καβάλας, γιαούρτωσαν τον Κικίλια πρώην υπουργό του Σαμαροβενιζέλου και προσήχθησαν στην ασφάλεια Καβάλας. Κανενας πολιτικός δεν θα περάσει απο την Καβάλα χωρίς γιαούρτι…είναι έθιμο..Ζήτω το Έθνος!”
πηγή: videotex

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση